EN

Klidné spaní a ukládání

Nenásilné způsoby, jak pomoct svému děťátku spát celou noc

Elisabeth Pantley


Naučte láskyplným způsobem své dítě klidně usínat a dostatečně dlouho spát!
Konečně nacházíte knihu, která vás, vyčerpané rodiče, naučí pomoct svému dítěti spát celou noc, aniž by se dítě muselo vykřičet do spánku. Autorka poradí, jak vylepšit spánkový rytmus vašeho dítěte a nabídne vám několik "spánkových řešení", ze kterých si můžete vybrat pro vás nejvhodnější. Kniha získala v roce 2011 cenu SheKnows Parenting Awards a umístila se na 1. místě v kategorii čtení pro rodiče. Patří mezi nejznámější světové bestsellery a pomohla statisícům rodičů na celém světě.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The No-Cry Sleep Solution: Gentle Ways to Help Your Baby Sleep Through the Night
Počet stran 208
EAN 9788026401070
Datum vydání 17.09.2012
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,38
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jak efektivně a láskyplně dosáhnout kvalitního celonočního spánku pro všechny členy rodiny.

Konečně nacházíte knihu, která vás, vyčerpané rodiče, naučí pomoct svému dítěti spát celou noc, aniž by se muselo vykřičet do spánku a z vás se staly chronicky nevyspané trosky.

Autorka poradí, jak vylepšit spánkový rytmus vašeho dítěte, a nabídne vám několik „spánkových řešení“, ze kterých si můžete vybrat pro vás nejvhodnější, jež bude vyhovovat jak vám, tak dítěti.

Kniha získala v roce 2011 cenu SheKnows Parenting Awards a vyhrála v kategorii Čtení pro rodiče. Patří mezi nejznámější světové bestsellery a pomohla statisícům rodičů na celém světě.

Elizabeth Pantley je autorkou mnoha úspěšných knih pro rodiče, dětskou psycholožkou a maminkou čtyř dětí, které spí celou noc.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM