EN

Fotbaloví géniové

Milan Macho


Kdo je nejlepší fotbalista všech dob?
Kdo je nejlepší fotbalista světové historie: Meazza, Bican, Di Stéfano, Pelé, Maradona, Cruyff, Beckenbauer, Platini, Zidane, Cristiano Ronaldo nebo Messi? Výpravná publikace plná fotografií hledá společně se čtenářem uspokojivou odpověď na tuto věčnou otázku. Dává možnost nahlédnout do fotbalové kuchyně všech geniálních hráčů, jejich vrstevníků ve světě, v Československu a Česku, proniknout do zákulisí klubů a mužstev, za které hráli, ukazuje jejich výjimečné přednosti i řídké slabiny.

Detailní informace

Žánr sport
Jazyk čeština
Počet stran 528
EAN 9788073886141
Datum vydání 04.12.2011
Věk od 12
Formát 210x297 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 1,95
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kdo je nejlepší fotbalista světové historie: Meazza, Bican, Di Stéfano, Pelé, Maradona, Cruyff, Beckenbauer, Platini, Zidane, Cristiano Ronaldo nebo Messi?

Výpravná publikace plná fotografií hledá společně se čtenářem uspokojivou odpověď na tuto věčnou otázku. Dává možnost nahlédnout do fotbalové kuchyně všech geniálních hráčů, jejich vrstevníků ve světě, v Československu a Česku, proniknout do zákulisí klubů a mužstev, za které hráli, ukazuje jejich výjimečné přednosti i řídké slabiny.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Milan Macho

Milan Macho

Známý publicista a spisovatel, pražský rodák. Vystudoval doktorát na Fakultě žurnalistiky Univerzity Karlovy, byl šéfredaktorem časopisů Stadión a Hattrick, redaktorem Svobodného slova a Mladé fronty DNES, nyní je na volné noze. Psaní se věnuje přes tři desetiletí. V roce 2012 obdržel Cenu Miroslava Ivanova za literaturu faktu. Je autorem knih z prostředí fotbalu, např. Fotbal ‒ historie od počátku do současnosti, Fotbalový poklad Messi, Zlatá kniha fotbalu, Ježek: Trénoval jsem mistry i beletrie jako třeba Pohřeb bez nebožtíka.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM