EN

Zuzanka a Petr v bludišti - Udělej si vlastní knížku

Pohádkový příběh se zábavnými úkoly pro malé školáky

Martina Drijverová


Samostatným tvořením se vaše dítě nejvíc naučí!
Kniha na pomoc malým školákům. Dítě prochází pohádkově - fantastickým příběhem Petra a Zuzanky, kteří si umí báječně vymýšlet. Občas ale potřebují pomoci. A tehdy je na dítěti, které s knížkou pod vedením rodičů pracuje, aby rozhodlo, jak bude příběh pokračovat, zvolilo správnou variantu řešení, či jen uplatnilo vlastní názor na vzniklou situaci. Dítě čte text, vytištěný velkými písmeny, rodiče věty doplňují.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788025131640
Datum vydání 15.08.2011
Věk od 6
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,269
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kniha na pomoc malým školákům. Dítě prochází pohádkově-fantastickým příběhem Petra a Zuzanky, kteří si umějí báječně vymýšlet. Občas ale potřebují pomoci. A tehdy je na dítěti, které s knížkou pod vedením rodičů pracuje, aby rozhodlo, jak bude příběh pokračovat, zvolilo správnou variantu řešení či jen uplatnilo vlastní názor na vzniklou situaci. Dítě čte text, vytištěný velkými písmeny, rodiče věty doplňují. Postupem času, jak se nácvik čtení prohlubuje, přibývá částí určených dětem.Po každém krátkém (dějově uzavřeném) odstavci

je připravena motivační otázka, úkol či hra. Dítě se takto (aniž si to uvědomuje) zdokonaluje ve čtení, psaní, kreslení a počítání. Může i zpívat, recitovat a hlavně uplatňuje vlastní názor a vlastní logickou úvahu. Jakmile je kniha dočtena a doplněna, vzniká svědek vývoje dítěte, originál a skutečně „vlastní knížka“.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martina Drijverová

Martina Drijverová

Martina Drijverová píše knihy nejrůznějších žánrů pro děti všech věkových kategorií. Pochází z bilingvní rodiny (tatínek byl Holanďan), ihned po absolvování střední školy v roce 1969 odjela do Paříže, kde na Sorbonně studovala dějiny francouzského umění. Po návratu tlumočila a překládala z francouzštiny a za dva roky se dostala na FAMU. Poté pracovala několik let jako dramaturgyně redakce pro děti a mládež v Československém rozhlase, kde adaptovala pohádky vlastní i cizí. Několik pohádek a animovaných seriálů připravila pro Českou televizi. Od roku 1986 je spisovatelkou na volné noze. Má dceru a syna, který je výtvarníkem. Mezi její nejznámější knihy patří Sísa Kyselá, Domov pro marťany, Zlobilky a Nezbedníci.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM