EN

Vánoce

Josef Krček


Vánoční knížka pro malé i velké s ilustracemi Renáty Fučíkové.
Vánoční knížka zachycuje slovem i obrazem atmosféru od doby adventní do Tří králů – čas přípravna Vánoce, čas vánoční i povánoční. Předkládá pestrou paletu lidových zvyků na venkově i ve městě, svátků, písniček, koled a her. Zachycuje praktickou i duchovní podobu Vánoc s jejich symboly. Kniha pro malé i velké s půvabnými ilustracemi a s vloženým betlémkem Renáty Fučíkové.

Detailní informace

Ilustrátor Renáta Fučíková
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788000028569
Datum vydání 14.11.2011
Věk od 8
Formát 210x235 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,7
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vánoční knížka s podnázvem Putování do Betléma zachycuje slovem i obrazem atmosféru od doby adventní do Tří králů. Předkládá pestrou paletu lidových zvyků na venkově i ve městě,

svátků, svatých mužů a žen, písniček, koled a her. Zachycuje praktickou

i duchovní podobu Vánoc s jejich symboly. Chcete si zazpívat? Zahrát na hudební nástroj, nebo předvést vánoční hru? A navíc si postavit nový papírový betlém?

Pak je tahle knížka právě pro vás! S ní čarovný, tajuplný a veselý konec roku přijde co nevidět!

Kniha pro malé i velké s půvabnými ilustracemi a s vloženým betlémkem Renáty Fučíkové.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Josef Krček

Josef Krček

Josef Krček je spisovatel, ale také hudebník, skladatel, zpěvák, umělecký vedoucí a muzikoterapeut. Absolvoval Státní konzervatoř (obor klarinet). Zabývá se starší českou a evropskou hudbou a lidovými písněmi. V Příbrami založil v roce 1999 vokálně instrumentální soubor dobových nástrojů Chairé, který vede dodnes. Je autorem desítek skladeb pro dechové orchestry, ale i hudby pro filmy, rozhlasové pohádky, hry a seriály, upravil přes dvě stě lidových písní. Vydává CD, publikuje zpěvníky. V Albatrosu mu vyšlo několik knih pro děti, mezi nimi například Špalíček lidových písní, Písničky pro nejmenší nebo Příběhy dvanácti měsíců.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM