EN

Nejroztomilejší mazlíčci ve 3D

Kolektiv


Poznej své mazlíčky ve 3D!
Nakoukni do trojrozměrného světa našich roztomilých společníků a zjisti, proč je každý z nich tak rozkošný – tím svým chlupatým, opeřeným nebo šupinatým způsobem! Kniha je plná informací a 3D fotografií ve vysokém rozlišení. Jde o dokonalou pomůcku pro všechny milovníky domácích mazlíčků. Ať už velcí, nebo malí, od gekonů po německé dogy – seznámíš se zde se všemi domácími mazlíčky. Na 48 stranách najdeš nádherné 3D fotografie – a přibaleny jsou i potřebné 3D brýle (samozřejmě ve stylu domácích mazlíčků).

Detailní informace

Žánr 3D knihy
Jazyk čeština
Původní název World's cutest pets in 3D
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jan Dvořák
Počet stran 48
EAN 9788026619352
Datum vydání 02.05.2024
Věk od 7
Formát 215x280 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,291
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Nakoukni do trojrozměrného světa našich roztomilých společníků a zjisti, proč je každý z nich tak rozkošný – tím svým chlupatým, opeřeným nebo šupinatým způsobem! Kniha je plná informací a 3D fotografií ve vysokém rozlišení. Jde o dokonalou pomůcku pro všechny milovníky domácích mazlíčků. Zjisti, čím se mají krmit kachny nebo proč kočičí nos funguje jako otisk prstu. Ať už velcí, nebo malí, od gekonů po německé dogy – seznámíš se zde se všemi domácími mazlíčky.

Na 48 stranách najdeš nádherné 3D fotografie – a přibaleny jsou i potřebné 3D brýle (samozřejmě ve stylu domácích mazlíčků).

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM