EN

Harry Potter: Jak kreslit postavy, tvory a kouzelné předměty

Isa Gouache


Nauč se s pomocí této oficiální knížky nakreslit své oblíbené hrdiny, tvory, předměty i místa z oblíbených filmů o Harrym Potterovi!
Stránky téhle příručky jsou plné srozumitelných postupů, které tě povedou krok po kroku až k perfektním kresbám. Kromě ústřední trojice, tedy Harryho, Rona a Hermiony, jejich spolužáků, Dobbyho nebo profesora Brumbála se naučíš ztvárnit také spoustu kouzelných předmětů nebo tvorů. Pod rukama ti ožijí testrálové, hipogryfové, Aragog, nebo celý bradavický hrad! Každý krok je srozumitelně popsán i předveden, takže se ani nenaděješ a na papíře ti vyroste celý kouzelný svět!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Harry Potter How to Draw
Původní jazyk angličtina
Překladatel Eva Metelková
Počet stran 96
EAN 9788026450764
Datum vydání 20.05.2024
Věk od 12
Formát 216x279 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Nauč se s pomocí této oficiální knížky nakreslit své oblíbené hrdiny, tvory, předměty i místa z oblíbených filmů o Harrym Potterovi!

Stránky téhle příručky jsou přímo napěchované srozumitelnými postupy, které tě krok po kroku povedou až k perfektním kresbám. Kromě ústřední trojice, tedy Harryho, Rona a Hermiony, jejich spolužáků, Dobbyho nebo profesora Brumbála se naučíš ztvárnit také spoustu kouzelných předmětů nebo tvorů. Pod rukama ti ožijí testrálové, hipogryfové, Aragog, nebo dokonce celý bradavický hrad!

Každý krok je srozumitelně popsán i předveden, takže se ani nenaděješ a na papíře ti vyroste celý kouzelný svět – ať už jsi začátečník, nebo pokročilý umělec!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM