EN

Spasitel Duny - retro vydání

Frank Herbert


Má spiknutí šanci na úspěch?!
Paul Atreides je absolutním pánem světa a v očích svých poddaných bůh. Fremenská vojska šíří vesmírem hrůzu a zkázu a ničí všechno a všechny, kdo se Paulovi postaví do cesty. Bývalé mocnosti se ale nehodlají jen tak vzdát: Bene Gesserit, Gilda a Tleilaxané připravují tajné spiknutí proti božskému vládci – a silného spojence mají v jeho vlastní domácnosti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sci-fi
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Dune Messiah
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Volhejnová
Počet stran 256
EAN 9788026922100
Datum vydání 23.11.2023
Věk od 15
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,24
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha. Na Arrakis přijíždějí tisíce poutníků, aby se poklonili novému spasiteli a jeho sestře Alii. Fremenská vojska šíří vesmírem hrůzu a zkázu a ničí všechno a všechny, kdo se Paulovi postaví do cesty. Bývalé mocnosti, dnes do značné míry zbavené své moci, se ale nehodlají jen tak vzdát: Bene Gesserit, Gilda a Tleilaxané připravují tajné spiknutí proti božskému vládci – a silného spojence mají v jeho vlastní domácnosti: Paulovu manželku Irulán, dceru bývalého vládce Shaddama, která svému manželovi trpce vyčítá, že s ní nechce mít děti. Na scénu vstupuje tajná zbraň – ghola Hayt, Tleilaxany znovuoživený Duncan Idaho, který přináší svému staronovému vládci zkázu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Duna - retro vydání"

Hodnocení čtenářů

Nikol Horáková
Bože můj opravte tu obálku, než to půjde do tisku a uděláte si kolosální ostudu. Proč mají ostatní díly názvy nahoře a tohle dole? V originále to smysl dává (Dune messiah), ale v češtině prostě ne, Duny spasitel zní blbě, je to Spasitel Duny.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM