EN

Rebel

Elle Kennedy


Pravda může být nebezpečná!
Už je to dlouho, co měla Casey pocit, že drží svůj život pevně v rukách. Po autonehodě, při níž málem ztratila to nejcennější, se alespoň může opřít o svého kamaráda Fenna… nebo si to aspoň myslí. Za Fennovou pěknou tvářičkou se skrývá nebezpečná pravda o noci, kdy skoro zemřela, a on se musí spojit s nevlastním bratrem RJem a ostatními delikventy z Akademie Sandover, aby odhalili celou pravdu o její nehodě. Co když ale Casey už nechce být tou dívkou, do níž se zamiloval?

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Rogue
Původní jazyk angličtina
Řada Prep
Překladatel Zuzana Ľalíková
Počet stran 424
EAN 9788026923169
Datum vydání 18.04.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,469
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Už je to dlouho, co měla Casey Tresscottová pocit, že drží svůj život pevně v rukách. Po autonehodě, při níž málem ztratila to nejcennější, si musela zvyknout na to, že ji rodina opečovává a spolužáci pomlouvají. Aspoň že se může kdykoli opřít o svého kamaráda Fenna Bishopa… nebo si to aspoň myslí.

Za Fennovou pěknou tvářičkou se skrývá nebezpečná pravda o noci, kdy Casey skoro zemřela. Věří, že dělá dobře, když jí o tom lže. Tajemství však postupně vyplouvají na povrch a hrozí, že ji Fenn navždy ztratí. Casey už má po krk toho, že ji lidi jen využívají. Už se nechce nechat ovládat. Potuluje se s místními rebely a bez ohledu na následky porušuje pravidla.

Zoufalý Fenn se musí spojit s nevlastním bratrem RJem a ostatními delikventy z Akademie Sandover, aby odhalili celou pravdu o Caseyině nehodě, a může jen doufat, že tak Casey získá zpět.

Co když ale Casey už nechce být tou dívkou, do níž se zamiloval?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Prep"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Elle Kennedy

Elle Kennedy

Elle Kennedy, autorka nejprodávanějších románů podle žebříčků New York Times, USA Today a Wall Street Journal, vyrostla na předměstí Toronta v Ontariu. Na Yorské univerzitě studovala angličtinu a získala titul bakaláře. Už od raného věku věděla, že se chce stát spisovatelkou, a v době dospívání se za svým snem vydala. Miluje silné hrdiny a sexy alfa hrdiny a jen tak akorát žáru a nebezpečí, aby byl příběh zajímavý. Elle moc ráda komunikuje se svými čtenáři. Navštivte její webovou stránku www.ellekennedy.com, kde se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Získáte tak nejnovější informace o chystaných knihách a exkluzivní ukázky. Také ji můžete najít na Facebooku (ElleKennedyAuthor), na Twitteru (@ElleKennedy) a na Instagramu (@ElleKennedy33).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM