EN

Mizera

L. J. Shen


Nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší!
Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zadarmo. Cenou za vykoupení je moje svoboda. Nyní jsem hračkou Fitzpatrickova nejstaršího bratra. Smůla, že Cillian zapomněl na jeden malý detail. Persephona nebyla pouze bohyní jara, byla také královnou smrti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název THE VILLAIN
Původní jazyk angličtina
Překladatel Darina Povolná
Počet stran 448
EAN 9788026922766
Datum vydání 07.03.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,487
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi (neochotně) zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Co je sto tisíc pro jednoho z nejbohatších lidí v Americe? Cillian ovšem nedělá laskavosti zadarmo. Cenou za vykoupení je moje svoboda. Nyní jsem hračkou Fitzpatrickova nejstaršího bratra. Smůla, že Cillian zapomněl na jeden malý detail. Persephona nebyla pouze bohyní jara, byla také královnou smrti. Myslí si, že se zhroutím pod tíhou jeho her. Brzy zjistí, že nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Boston Belles"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
L. J. Shen

L. J. Shen

L. J. Shen je autorkou románů Barva půlnoci, Sparrow, série Hříšníci a dalších. Její romány se umisťují na žebříčcích nejprodávanějších titulů podle USA Today a Washington Post. Žije v Kalifornii se svým manželem, synem a línou kočkou. Když nepíše, ráda si čte, popíjí víno a sleduje oblíbené seriály.
Zobrazit profil autora

Recenze

knihazaknihou.cz - Mizera

„Temnota, která obývá duši hlavního hrdiny, tedy jestli vůbec nějakou má, je proklatě fascinující i nebezpečná a dodává románu šmrnc a atraktivitu. Tato ponurá a smrtící záležitost táhne celý příběh mílovými kroky kupředu a vy s napětím vyhlížíte, kam až autorka hodlá zajít.“
NAPIŠTE NÁM