EN

Není to naše chyba?

Ondřej Valsa


Kniha plná úvah provede generaci Z tématy, se kterými se setkává na každém rohu. Společně se podíváme, v čem „nejhorší generace“ nemůže vinit sama sebe a v čem by se mohla zlepšit.
Jste v nejhorší třídě, jakou kdy učitel měl? Už vám leze ušima nepřeberné množství informací o správném chování? Být tou nejhorší generací vás vyloženě štve? Tato kniha vás možná uklidní pocitem, že v tom nejste sami. Není to vaše chyba. Nebo ano? Možná neovlivníme, jak na nás pohlíží starší generace, můžeme však ovlivnit svůj vlastní pohled na naši generaci. Kniha má za úkol osvětlit běžné problémy generace Z a rozlousknout případy, kdy můžeme vinit někoho jiného a kdy musíme vinit sami sebe.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788076914131
Datum vydání 20.05.2024
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jste v nejhorší třídě, jakou kdy učitel měl? Musíte být ve všem nejlepší, jinak z vás nic nebude? Už vám leze ušima to nepřeberné množství informací o správném chování? Máte v hlavě nevítané myšlenky? Být tou nejhorší generací vás vyloženě štve? Tato kniha vás možná uklidní pocitem, že v tom nejste sami. Není to vaše chyba. Nebo ano? Možná neovlivníme, jak na nás pohlíží starší generace, můžeme však ovlivnit svůj vlastní pohled na naši generaci. Kniha má za úkol osvětlit běžné problémy generace Z a rozlousknout případy, kdy můžeme vinit někoho jiného a kdy musíme vinit sami sebe.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM