EN

Byt číslo 303

Kelli Hawkins


Ani za zamčenými dveřmi nebudete v bezpečí!
Šestadvacetiletá Rory opouští svůj byt jen zřídka. Celé dny pracuje pro firmu své tety, soukromé vyšetřovatelky, a pozoruje tábor bezdomovců přes ulici. Na Silvestra dojde k zavraždění jednoho z bezdomovců a do uzavřeného světa Rory vtrhne ten vnější – policie, noví sousedé, vlastní temná minulost a nové možnosti. Někdo ji sleduje; obavy, s nimiž žije řadu let, narůstají. Má utéct ze své svatyně, která jí začíná připadat spíš jako vězení, anebo zůstat v bezpečí za zamčenými dveřmi – možná až do smrti?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Apartment 303
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Pacnerová
Počet stran 312
EAN 9788026921684
Datum vydání 16.11.2023
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,358
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Šestadvacetiletá Rory opouští svůj byt v australském Sydney jen zřídka. Společnost jí dělá pouze její pes Buster. Celé dny pracuje pro firmu své tety, soukromé vyšetřovatelky, pozoruje tábor bezdomovců naproti přes ulici a vymýšlí si příběhy jeho obyvatel. V noci chodí venčit Bustera na střechu a dívá se na hvězdy.

Na Silvestra dojde k zavraždění jednoho z bezdomovců a do malého, uzavřeného světa Rory vtrhne ten vnější – policie, noví sousedé, vlastní temná minulost a nové možnosti. Někdo ji sleduje, to už je jisté; obavy, s nimiž žije už řadu let, narůstají. Má utéct ze své svatyně, která jí začíná připadat spíš jako vězení, anebo zůstat v bezpečí za zamčenými dveřmi – možná až do smrti?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

lacultura.cz - Byt číslo 303

„Australské autorce Kelli Hawkins se podařilo perfektně popsat rádoby stavy, které takto „postižený“ člověk prožívá, a popravdě nechtěla bych se v její kůži ocitnout ani na pár minut.“
NAPIŠTE NÁM