EN

Zima, kdy jsme se poznali

Samantha Tonge


Jess by nikdy nenapadlo, jaký dopad na její život bude mít záhadný, okouzlující Nik, který si v letadle na cestě domů z vánočního veletrhu hraček přisedne na místo vedle ní. Po přistání v Londýně ho nechce nechat jen tak odejít. A ani neví jak, a pozve ho na návštěvu. Zatímco ho provází hračkářstvím, kde pracuje, má Jess znepokojivý telefonát z domova Willow Court, kde žije její babička. Domov před Vánoci končí. Jess je odhodlána najít své babičce nové pohodlné bydlení
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Winter We Met
Překladatel Antonie Králová
Počet stran 328
EAN 9788026919193
Datum vydání 20.10.2022
Věk od 18
Formát 130x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,363
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Jess by nikdy nenapadlo, jaký dopad na její život bude mít záhadný, okouzlující Nik, který si v letadle na cestě domů z vánočního veletrhu hraček přisedne na místo vedle ní. Po přistání v Londýně ho nechce nechat jen tak odejít. A ani neví jak, a pozve ho na návštěvu.

Zatímco ho provází hračkářstvím, kde pracuje, má Jess znepokojivý telefonát z domova Willow Court, kde žije její babička. Domov před Vánoci končí. Jess je odhodlána najít své babičce nové pohodlné bydlení – a uspořádat tu nejlepší vánoční oslavu, jakou Willow Court zažil.

Jak čas běží, Nik, který se přidá k Jess a jejímu nejlepšímu příteli Oliverovi v úsilí uskutečnit tyto plány, ji přitahuje víc a víc. Dostane Jess šanci, aby z letadla vstoupila do jejího života láska, nebo je to jen mámivé vánoční kouzlo?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM