EN

Záblesk v zrcadle

Amanda Quick


Vyvrcholení mrazivé trilogie z městečka Fogg Lake. Experimentování Olivie LeClairové s rychlým randěním nevypadá příliš dobře. Nejprve zažila pekelnou schůzku s mužem, který se ji pokusil zavraždit, a teď sedí u jejího stolu záhadný Harlan Rancourt – jehož všichni považovali za mrtvého – a vykládá jí, že je jediná, kdo mu může pomoci najít legendární laboratoř Vortex.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Lighting in a Mirror
Řada Fogg Lake
Překladatel Daniela Čermáková
Počet stran 312
EAN 9788026919070
Datum vydání 04.10.2022
Věk od 18
Formát 137x207 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,374
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Vyvrcholení mrazivé trilogie z městečka Fogg Lake.

Experimentování Olivie LeClairové s rychlým randěním nevypadá příliš dobře. Nejprve zažila pekelnou schůzku s mužem, který se ji pokusil zavraždit, a teď sedí u jejího stolu záhadný Harlan Rancourt – jehož všichni považovali za mrtvého – a vykládá jí, že je jediná, kdo mu může pomoci najít legendární laboratoř Vortex.

Něco takového Olivia nečekala, když se upsala k programu nabízenému seznamovací agenturou. Nemá však příliš na vybranou, protože její paranormální vyšetřovací firma pracuje pro záhadnou Nadaci a Victor Arganbright, její ředitel, trvá na tom, aby Harlanovi pomohla. Má to jen jediný háček – nikdo nezná skutečné Harlanovy úmysly. Jeho otec kdysi řídil Nadaci jako mafiánskou organizaci a Harlan se měl stát jeho nástupcem. Je vysoce pravděpodobné, že se Harlan vrátil, aby se ujal svého dědictví.

Prozatím však platí zásada, že nepřítel mého nepřítele je můj přítel, protože po tajemství dávno ztracené laboratoře pátrá spousta dalších. Naneštěstí pro Olivii jediné, co mají přátelé i nepřátelé společného, je přesvědčení, že právě ona je klíčem k jejímu nalezení. Ke zneškodnění tikající časované bomby, jíž je Vortex, je potřeba právě její nadpřirozený talent.

Olivia a Harlan si vzájemně nedůvěřují, ale brzy zjišťují, že musejí spolupracovat, aby přežili a odhalili nejnebezpečnější tajemství projektu Bluestone, než zemřou další nevinní lidé.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Fogg Lake"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Amanda Quick

Amanda Quick

Amanda Quick – Jayne Ann Castle Krentz – se narodila v roce 1948 v Kalifornii, vystudovala historii na univerzitě v Santa Cruz a magisterský titul z oboru knihovnictví získala v San Jose. Tam potkala svého budoucího manžela, inženýra Franka Krentze. Než začala psát své první romance, pracovala v univerzitní knihovně. Později se Krentzovi přestěhovali do Seattlu, kde žijí dodnes. Autorka, již dlouho považovaná za jednu z prvních dam romantické literatury, používala až sedm pseudonymů, v současné době se omezuje na tři – pod svým jménem Jayne Ann Krentz píše romány ze současnosti, romány odehrávající se v budoucnosti podepisuje svým dívčím jménem Jayne Castle, ale mezi čtenáři jsou nejoblíbenější její historizující romány uváděné pod pseudonymem Amanda Quick. Její příběhy, obvykle obsahující tajemnou zápletku, se prodávají více než skvěle – celkový náklad jejích knížek už překročil magickou hranici 35 milionů výtisků. Autorka zastává názor, že romantické příběhy tvoří v literatuře podmanivý, a proto velice důležitý prvek. Zejména pak historické příběhy o lásce, které naplňují samu podstatu slova „romantický“.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM