EN

Zdivočelá dědička

Laura Lee Guhrke


Milá lady Věrnolásková, moje schovanka mě přivádí na pokraj šílenství. Musím ji provdat a zbavit se jí. Je tu ale jeden problém… Když Jonathan Deverill slíbil umírajícímu příteli, že se stane poručníkem jeho dcery, představoval si holčičku v zástěrce a s copánky, dítě, které by mohl nechat v internátní škole, kde dívka momentálně žije. Problém je, že jeho svěřenka je ve skutečnosti dospělá, vzdorovitá kráska, jejíž touha po romantice hrozí, že mu udělá z funkce poručníka peklo na zemi.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Heiress Gone Wild
Překladatel Jana Pacnerová
Počet stran 352
EAN 9788026917397
Datum vydání 13.12.2021
Věk od 18
Formát 132x205 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,381
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Milá lady Věrnolásková, moje schovanka mě přivádí na pokraj šílenství. Musím ji provdat a zbavit se jí. Je tu ale jeden problém…

Když Jonathan Deverill slíbil umírajícímu příteli, že se stane poručníkem jeho dcery, představoval si holčičku v zástěrce a s copánky, dítě, které by mohl nechat v internátní škole, kde dívka momentálně žije. Problém je, že jeho svěřenka je ve skutečnosti dospělá, vzdorovitá kráska, jejíž touha po romantice hrozí, že mu udělá z funkce poručníka peklo na zemi.

Newyorská dědička Marjorie McGannová chce prožít společenskou sezonu v Londýně a získat manžela se šlechtickým titulem, který jí pomůže utrácet zděděné americké miliony. Domnívá se, že její nový britský poručník je ideální k tomu, aby jí takového muže pomohl najít. Jenže Jonathan nemá v úmyslu dovolit, aby se přítelovo jmění promrhalo. Pod jeho bdělým, ochranitelským okem se Marjorii těžko hledá romantika… až do jednoho osudového večera, kdy ji úchvatné polibky jejího poručníka přimějí k úvahám, jestli tu největší ze všech romancí nemá náhodou přímo před sebou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Milá lady Věrnolásková"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM