EN

Životní šance

Jude Deveraux, Tara Sheets


V jednom století ho bláznivě milovala, v jiném s ním nechce mít nic společného. V roce 1844 v Irsku se Liam O’Connor, darebák a lupič, zoufale zamiloval do dcery šlechtice a nevědomky tak změnil budoucnost. Plachá a naivní Cora McLeodová se domnívala, že je Liam odpovědí na její modlitby. Andělé ovšem nesouhlasili a čekali na správný okamžik, aby zakročili.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Chance of a Lifetime
Překladatel Daniela Čermáková
Počet stran 336
EAN 9788026916376
Datum vydání 04.08.2021
Věk od 18
Formát 132x205 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,37
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

V jednom století ho bláznivě milovala, v jiném s ním nechce mít nic společného.

V roce 1844 v Irsku se Liam O’Connor, darebák a lupič, zoufale zamiloval do dcery šlechtice a nevědomky tak změnil budoucnost. Plachá a naivní Cora McLeodová se domnívala, že je Liam odpovědí na její modlitby. Andělé ovšem nesouhlasili a čekali na správný okamžik, aby zakročili.

Nyní se Liam se svou milovanou Corou znovu setkává v Providence Falls v Severní Karolíně. Andělé mu totiž dali úkol. Musí se ujistit, že se Cora zamiluje do jiného muže – do toho, za něhož se měla kdysi provdat, než do jejich osudu zasáhl Liam. Současná Cora je však úplně jiná než ta nevinná dívenka, která Liamovi propadla v minulosti. Je to policistka, plná sebedůvěry a nezávislosti, kterou u ní nečekal. Na Liama ani jejich minulé životy si nepamatuje, ani jí neimponují jeho rady v jakémkoliv ohledu.

Liam chce Coru získat pro sebe, jenže v sázce je jeho duše, takže si musí vybrat mezi ukradeným okamžikem v čase, či věčným zatracením.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Providence Falls"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jude Deveraux

Jude Deveraux

Jude Deveraux (1947), vlastním jménem Jude Gilliam White, pochází z Fairdale, Kentucky. Vystudovala na Murray State University, Kentucky, kde získala titul bakaláře umění. Než se začala plně věnovat literární kariéře, byla učitelkou na základní škole. Vdala se za Claudea Whitea (odtud její druhé jméno), ale jejich manželství trvalo pouhé čtyři roky. Jejím druhým manželem byl Clause Montassir, s nímž adoptovala malého Sama, který však v roce 2005 zahynul při dopravní nehodě, a Deveraux se opět rozvedla. Nyní žije střídavě se v Severní Karolíně a ve svém domě v Itálii, kam se uchyluje při psaní nových knih. Její první kniha byla publikována v roce 1977, ale proslavil ji až cyklus o rodu Montgomeryů, který však čtenáři znají spíše pod názvem Sametový cyklus, a který začíná románem Sametový slib. K dnešnímu dni má na svém kontě již přes padesát romantických příběhů přeložených do více než třiceti jazyků, v nichž obvykle dominují silné a schopné ženy a jejich intenzivní milostné vztahy. V mnoha románech figurují potomci rodu Montgomeryů, jejichž osudy autorka sleduje na různých kontinentech a v různých historických obdobích. Jude Deveraux zcela jistě patří mezi nejlepší autorky romantické, obzvláště historické, literatury.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM