EN

Hvězdy ti poradí

Barbara Cartland


Krásná a inteligentní Della žije jako v bavlnce na anglickém venkově se svým strýcem, lordem Laindenem. Della miluje koně, projížďky a přírodu, v níž by dovedla trávit celé hodiny. Vše se však změní jako mávnutím kouzelného proutku, když jí strýc sdělí, že jí domluvil sňatek s mužem, jehož Della nejenom nemiluje, ale dokonce z něj má strach....
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Follow Your Heart
Překladatel Kristina Volná
Počet stran 144
EAN 9788026915652
Datum vydání 28.04.2021
Věk od 18
Formát 128x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,209
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Krásná a inteligentní Della žije jako v bavlnce na anglickém venkově se svým strýcem, lordem Laindenem. Della miluje koně, projížďky a přírodu, v níž by dovedla trávit celé hodiny. Vše se však změní jako mávnutím kouzelného proutku, když jí strýc sdělí, že jí domluvil sňatek s mužem, jehož Della nejenom nemiluje, ale dokonce z něj má strach.

Zraněná a vystrašená Della se rozhodne uprchnout mezi své přátele, potulné cikány, kteří právě táboří na pozemcích jejího strýce. Dívka totiž skrývá tajemství, jež ji s nimi pojí – stejně jako oni umí nahlížet do lidské mysli a věštit budoucnost.

Pomůže jí tento dar, aby našla správnou cestu a opravdovou lásku? Dokáže v temnotách najít štěstí? A rozhodne se správně, až bude volit mezi povinností a svým srdcem?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM