EN

Jediná moje chyba připravila můj hokejový tým o vítězství. Takže jsem se poučil. Už žádný blbosti. A žádnej sex. Jako nový kapitán týmu vyznávám novou filozofii: existuje jenom hokej a škola, na holky bude čas později. Což znamená, že já, Hunter Davenport, žiju oficiálně v celibátu… bez ohledu na to, jak to může být někdy těžký. Žádný pravidlo ovšem neříká, že se nesmím s holkama přátelit. A nebudu vám lhát – moje nová spolužačka Demi Davisová je fakt dost dobrá. Rajcuje mě, jak je chytrá..
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Play
Řada Briar U
Překladatel Zuzana Ľalíková
Počet stran 432
EAN 9788026913061
Datum vydání 08.04.2020
Věk od 15
Formát 132x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,451
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Jediná moje chyba připravila můj hokejový tým o vítězství. Takže jsem se poučil. Už žádný blbosti. A žádnej sex. Jako nový kapitán týmu vyznávám novou filozofii: existuje jenom hokej a škola, na holky bude čas později. Což znamená, že já, Hunter Davenport, žiju oficiálně v celibátu… bez ohledu na to, jak to může být někdy těžký.

Žádný pravidlo ovšem neříká, že se nesmím s holkama přátelit. A nebudu vám lhát – moje nová spolužačka Demi Davisová je fakt dost dobrá. Rajcuje mě, jak je chytrá. Vlastně mě rajcuje celá. Má však přítele, takže aspoň nejsem v pokušení se jí v jednom kuse dotýkat.

Po třech měsících, co se známe, je však Demi volná. A chce mě sbalit. Vyhýbat se jí je nemožný. Pracujeme spolu na celoročním projektu do školy, věřím ovšem, že jí dokážu odolat. Stejně by nám to nikdy nevyšlo. Pocházíme z různých poměrů, máme odlišné cíle a její rodiče mě nenávidí.

Začít si s ní by byl pitomej nápad, jenom hloupá hra. Teď o tom ještě musím přesvědčit svoje tělo – a svoje srdce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Briar U"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Elle Kennedy

Elle Kennedy

Elle Kennedy, autorka nejprodávanějších románů podle žebříčků New York Times, USA Today a Wall Street Journal, vyrostla na předměstí Toronta v Ontariu. Na Yorské univerzitě studovala angličtinu a získala titul bakaláře. Už od raného věku věděla, že se chce stát spisovatelkou, a v době dospívání se za svým snem vydala. Miluje silné hrdiny a sexy alfa hrdiny a jen tak akorát žáru a nebezpečí, aby byl příběh zajímavý. Elle moc ráda komunikuje se svými čtenáři. Navštivte její webovou stránku www.ellekennedy.com, kde se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Získáte tak nejnovější informace o chystaných knihách a exkluzivní ukázky. Také ji můžete najít na Facebooku (ElleKennedyAuthor), na Twitteru (@ElleKennedy) a na Instagramu (@ElleKennedy33).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM