EN

Princezna a hráč

Ilsa Madden-Mills


Romance na maškarním plese
Rozvážná Francesca Laneová by si nikdy nepomyslela, že jednoho dne zruší svou vlastní svatbu. Ale když ji snoubenec podvede, oblékne si svatební šaty a odejde od oltáře rovnou na maškarní ples, kde se setkává hvězdou NFL, který je převlečený za prince a ukrývá se za maskou. Na jednu noc se oddají hříšnému románku. Žádná jména. Žádné závazky. A masky se nesundávají.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Princess and the Player
Původní jazyk angličtina
Překladatel Ivana Dresia
Počet stran 312
EAN 9788026921141
Datum vydání 31.08.2023
Věk od 15
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,355
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Maškarní ples svede dohromady hráče NFL a chudobnou princeznu v této chytré a sexy romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Millsové.

Rozvážná Francesca Laneová by si nikdy nepomyslela, že jednoho dne zruší svou vlastní svatbu. Ale když ji snoubenec podvede, oblékne si svatební šaty a odejde od oltáře rovnou na maškarní ples - do exkluzivního lifestylového klubu.

Tam se setkává s pro ni neznámou hvězdou NFL Tuckem Averym, který je převlečený za prince a ukrývá se za maskou - přišel tam oslavit své narozeniny. Na jednu noc se Francesca a Tuck oddávají hříšnému inkognito románku. Žádná jména. Žádné závazky. A masky se nesundávají.

Francesca si naneštěstí rychle uvědomí, že její maskovaný princ je bohatým sportovcem, který bydlí v podkrovním bytě jejího činžovního domu. Mezi jeho záliby patří večírky a supermodelky – tak to alespoň tvrdí bulvár. Zaplést se s povrchním blbečkem je ta poslední věc, kterou teď Francesca potřebuje, a tak dělá vše pro to, aby ji Tuck nepoznal (ne že by byla jeho typ).

Jenže osud má v rukávu malý trik... znaménko na těhotenském testu. Dokáže utrápený princ přijmout lásku, nebo svou princeznu navždy zavrhne?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Strangers in Love"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ilsa Madden-Mills

Ilsa Madden-Mills

Ilsa Madden-Mills je autorka bestsellerů podle Wall Street Journal, New York Times a USA Today známá především svými romány pro dospělé a romantickými komediemi. Čtrnáct z jejích osmnácti románů se umístilo na seznamu deseti nejprodávanějších na Amazonu: Dirty English #1; Not My Romeo #1; The Revenge Pact #1; Dear Ava, Fake Fiancée, I Dare You, and I Promise You #2; I Hate You #5; Not My Match, I Bet You, Filthy English, and Very Bad Things #6; Boyfriend Bargain #8; The Last Guy #4. Bývalá středoškolská učitelka angličtiny zbožňuje vše, co se týká Pýchy a předsudku, a pan Darcy je samozřejmě její největší hrdina. Je závislá na kávě s pěnou a všech knihách s jednorožci a ženami s meči.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Princezna a hráč

„Tento příběh mě velmi mile překvapil a přečetla jsem ho během dne. Nedalo se odtrhnout. Sympatická hlavní dvojice a partička vedlejších postav mi přirostla k srdci.“

Databazeknih.cz - Princezna a hráč

„Ano, ano, jedná se o oddechové letní čtení, kdy od začátku víme, jak to dopadne, ALE panebože úplně boží! Oba hlavní protagonisté mi byli moc sympatičtí.“
NAPIŠTE NÁM