EN

Úlet na dva týdny

Samantha Towle


Dvoutýdenní úlet, nebo láska na celý život?
Dillon věří v lásku navzdory tomu, že její poslední vztah skončil tím, že odletěla sama na Maledivy, kde měla trávit líbánky. West naopak nevěří, že nějaký romantický vztah existuje. Když si všimne Dillon, dostane nápad – dvoutýdenní úlet bez závazků. Přestože Dillon ví, že jejich sexuální přitažlivost je přímo výbušná, její romantické srdce váhá – dokáže strávit čtrnáct nocí v náruči božského Westa, který jí splní všechny fantazie, a na konci jen tak odejít? Nebo zvládne proměnit úlet v něco víc?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Two Week Stand
Původní jazyk angličtina
Překladatel Darina Povolná
Počet stran 320
EAN 9788026921233
Datum vydání 28.09.2023
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,361
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Dillon Dawsonová zbožňuje psát romance navzdory tomu, že její poslední vztah skončil tím, že odletěla sama na Maledivy, kde měla trávit líbánky. Teď chce mít jen pro sebe dva týdny nerušeného klidu a ticha bez jakéhokoliv muže na dohled.

West Oakley nejenže nevěří, že nějaký romantický vztah existuje, ale ani nijak netouží po tom, aby se přesvědčoval o opaku. Jediným důvodem, proč zamířil na Maledivy, je uniknout skandálu a strávit čas na ostrově, kde nikdo netuší, kým je.

Ovšem plány se mění, a když West spočine pohledem na Dillon, zrodí se mu v hlavě jiný nápad – dvoutýdenní úlet bez závazků. Přestože Dillon ví, že jejich sexuální přitažlivost je přímo výbušná, její romantické srdce váhá.

Skutečně dokáže strávit čtrnáct nocí v náruči božského Westa, který jí splní všechny fantazie, a na konci od toho všeho jen tak odejít?

Nebo Dillon zvládne proměnit úlet na dva týdny v něco víc než jen nečekané dovolenkové dobrodružství a přesvědčit Westa, že romantický vztah skutečně existuje?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Naděžda Bajtek Zasadilová
Příběh naprosto splnil mé očekávání. Chtěla jsem něco odpočinkového, ale zároveň trochu peprného. Tenhle „ ÚLET NA DVA TÝDNY“ jsem si vybrala záměrně, protože se odehrává na Maledivách. Maledivy miluji, a kdybych mohla, tak tam létám i 3x do roka. Zajímalo mě, jak se autorka popasuje s tímto ostrovem lásky, kde odlétají v 99% jen páry. Buď na svatební cesty, nebo jen tak zažít tu romantiku tam. Co tam však bude dělat samotná hrdinka na to jsem byla hodně zvědavá. Koho by tam mohla potkat, kromě domorodců nebo zaměstnanců resortu mi nebylo jasné Alee, jooo Samantha překvapila a to hodně. Oba hlavní hrdinové byli sympatičtí, erotické scény byly vkusné a moc se mi líbila ta chemie mezi nimi. Tohle je vlastně důvod proč jsem přestala erotické knihy číst, protože tam nebyla tato chemie. Tak jsem teď hodně mile překvapená a brzo zkusím něco dalšího z tohoto žánru. Evidentně mi BARONETKY sedí :-)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

Databazeknih.cz - Úlet na dva týdny

„Svižný styl vyprávění i množství dialogů obsahujících vtip, vzrušující napětí i milé poťouchlosti zvyšuje tempo knihy a vy ji budete mít slupnutou dřív, než se nadějete.“

Databazeknih.cz - Úlet na dva týdny

„Příběh Dillon a Westa mě bavil od úplného začátku, velmi vtipná, žhavá i sladká záležitost, kterou jsem zhltla během dne.“
NAPIŠTE NÁM