EN

Slova

Román v dopisech

Tereza Schwab


Koláž dopisů, zpráv, chatů a mailů, která představuje obyčejný život obyčejné ženy a její hluboké prožívání naprosto všedních, ale i dramatických rodinných a morálně existenciálních témat.
Eliška je učitelka. Živí ji slova. Současně má ale pocit, že ji nikdo neslyší. Záznamy dopisů, mailů a zpráv během jednoho roku však představují, jak dramaticky může obyčejná žena vnímat své všední dny, v nichž řeší pracovní problémy ve škole, vztahy se svým komplikovaným synem a téměř biologickou dcerou, budoucnost manželství s přepracovaným mužem a pokračování ve svém skrytém alkoholismu. Jak si Eliška odpoví na morální otázky a jak se postaví k řešení krizových životních situací?

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076913639
Datum vydání 20.05.2024
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Eliška je učitelka. Živí ji slova. Současně má ale pocit, že ji nikdo neslyší. Záznamy dopisů, mailů a zpráv během jednoho roku však představují, jak dramaticky může obyčejná žena vnímat své všední dny, v nichž řeší pracovní problémy ve škole, vztahy se svým komplikovaným synem a téměř biologickou dcerou, budoucnost manželství s přepracovaným mužem a pokračování ve svém skrytém alkoholismu. Jak si Eliška odpoví na morální otázky a jak se postaví k řešení krizových životních situací? Možná, že odpověď najdete v písemné samomluvě ženy, která, jak sama říká, není nešťastná. Jenom není šťastná. Jak se Eliška rozhodne? Budou její slova konečně slyšet? „Štěstí, láska, vášeň nejsou věci, které najdeš. Jsou to rozhodnutí, která uděláš.“

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM