EN

Století BMW

Tony Lewin


Oslavte století BMW!
Společnost BMW byla založena v roce 1916 a je jedním z nejstarších a nejváženějších hráčů v automobilovém průmyslu. Působí na trhu přes sto let a prodělala myriádu změn. Století BMW ukazuje růst firmy od jejích počátků přes poválečné změny až k dnešnímu obrovskému úspěchu firmy, která prodává přes 2 miliony aut ročně. Kniha nevynechává samozřejmě ani historii motocyklů, která tvoří další pilíř úspěchu BMW. Vše doplňují stovky fotografií z archivu BMW a předmluva generálního ředitele firmy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The BMW Century
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pospíšilová Lenka
Počet stran 240
EAN 9788026448259
Datum vydání 16.11.2023
Věk od 15
Formát 248x305 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 1,808
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Století BMW je kronikou jedné z nejpozoruhodnějších dopravních společností v historii, která se v poslední době věnuje zejména výrobě motocyklů a aut. Vydáme se na výlet do historie a ukážeme si proměny značky od jejích leteckých kořenů přes předválečné motocykly či poválečné obnovy až po mohutné modely M a superbiky současnosti.

Století BMW je kompletní přehlídkou tohoto giganta německého inženýrství. V této podrobné knize naleznete podobu stovek historických, současných i závodních vozů a motocyklů. Publikace je doplněna mnoha fotografiemi pocházejícími přímo z historických archivů BMW a fascinujícím textem o celé historii této značky. Kniha by neměla chybět v knihovně žádného milovníka BMW.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM