EN

Legendy naší silnice

Aleš Sirný


Mezera, Břetislav Enge, Polák, Vojtěch, Adámek, Tomáš Enge a další - seznamte se s těmi, kteří tvořili a nadále utvářejí historii našeho motorsportu.
Touha po rychlosti, po úspěchu, umění nikdy se nevzdávat i snaha o dosažení dokonalosti. To vše spojuje našich sedmnáct legend, které, ať už na dráze či mimo ni, psali historii okruhových závodů a zanechali výraznou českou stopu i na nejvýznamnějších motoristických podnicích. Díky osobitým příběhům, autentickým rozhovorům, a fotografiím z osobních archivů závodníků i předních fotografů, je tato kniha ojedinělým počinem - seznámíte se s životními osudy i kariérami a nahlédnete za oponu velkých závodů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788026425588
Datum vydání 03.06.2019
Věk od 12
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 1,16
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Touha po rychlosti, po úspěchu, umění nikdy se nevzdávat i snaha o dosažení dokonalosti. To vše spojuje našich sedmnáct legend, které, ať už na dráze či mimo ni, psali historii okruhových závodů a zanechali výraznou českou stopu i na nejvýznamnějších motoristických podnicích. Díky osobitým příběhům, autentickým rozhovorům, a fotografiím z osobních archivů závodníků i předních fotografů, je tato kniha ojedinělým počinem - seznámíte se s pestrými životními osudy i kariérami a nahlédnete za oponu závodů doma i v zahraničí.

*Největší osobnosti historie i současnosti.

*Mezera, Vojtěch, Břetislav Enge, Bervid, Bychl, Polák, Tomáš Enge a další.

*Autentické rozhovory, jedinečné fotografie.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM