EN

Přežila jsem Tinder

Sandra Sudrich


Úsměvné historky z Tinderu i hlubší zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy samotnými.
Patříte mezi nevyléčitelné romantiky, kteří hledají lásku na celý život, a používáte Tinder? Právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, naděje, apatie i lásky. Autorka to zažila na vlastní kůži a tohle je její Tinder příběh se vším, co k tomu patří: Jak se můžeme v dnešní době seznámit? Jak druhého na Tinderu oslovit? Jak přežít otřesná setkání? Kdy začíná vztah? Může žena požádat o ruku muže? A další témata spojená s hledáním partnera ve 21. století.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788076912373
Datum vydání 23.10.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,233
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Zatímco čtete tyto řádky, miliony lidí na celém světě upřeně hledí na obrazovku svého smartphonu a swipují levá pravá. Někteří hledají povyražení na páteční večer, jiní touží získat matche jen proto, aby si píchli kapku dopaminu do žil, a ti poslední… ach, ti nevyléčitelní romantici, ti hledají lásku na celý život. Pokud patříte do třetí skupiny a používáte Tinder, právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, naděje, apatie i lásky. Na rozdíl od lochnesek na matějské pouti si tuhle jízdu řídíte sami, a je tedy pouze na vás, jak bude vypadat výstupní stanice. Jak to vím? Zažila jsem to na vlastní kůži.

A tady je! Můj Tinder příběh se vším, co k tomu patří: Jak se můžeme v dnešní době seznámit? Jak být single, a přitom šťastní? Jak druhého na Tinderu oslovit? Kdo by měl platit na prvním rande? Jak přežít otřesná setkání? Kdy začíná vztah? Může žena požádat o ruku muže? A mnoho dalších témat, která jsou spojená s hledáním partnera ve 21. století.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM