EN

Ježek Sonic 1 - První dobrodružství

Ian Flynn


Na značky, připravit, start! Vysokorychlostní komiks se slavným ježkem Sonicem.
Nejrychlejší dobrodružství vašeho života právě začíná! Modrý ježek Sonic uhání chránit svět před starými i novými padouchy. Vinou zločineckého Dr. Eggmana se nyní na svobodě pohybují zlotřilí roboti a na vzestupu jsou i další nepřátelé. Kde se ničemný doktor nachází a jaká tajemství Sonic během svého pátrání odhalí? S pomocí svých přátel si určitě poradí s každým zádrhelem. Ať už patříte mezi malé, nebo velké fanoušky elektronických her, čeká na vás epický příběh, který si nemůžete nechat ujít!

Detailní informace

Žánr komiks
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Sonic the Hedgehog - Fallout!
Původní jazyk angličtina
Řada Ježek Sonic
Překladatel Petr Novotný
Počet stran 88
EAN 9788025256053
Datum vydání 02.10.2023
Věk od 8
Formát 170x260 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,248
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nejrychlejší dobrodružství vašeho života právě začíná! Modrý ježek Sonic uhání chránit svět před starými i novými padouchy. Vinou zločineckého dr. Eggmana se nyní na svobodě pohybují zlotřilí roboti a na vzestupu jsou i další nepřátelé. Kde se ničemný doktor nachází a jaká tajemství Sonic během svého pátrání odhalí? S pomocí svých přátel si určitě poradí s každým zádrhelem. Ať už patříte mezi malé, nebo velké fanoušky elektronických her, čeká na vás epický příběh, který si nemůžete nechat ujít!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Ježek Sonic"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ian Flynn

Ian Flynn

Ian Flynn, známý také pod svým internetovým pseudonymem Ian Potto, je americko-kanadský komiksový scenárista. Od 4. dubna 2018 je hlavním scenáristou komiksových sérií Sonic the Hedgehog a Sonic Frontiers vydavatelství IDW Publishing. Podílel se také na komiksech Mega Man, New Crusaders, Archie (2015) a Teenage Mutant Ninja Turtles vydavatelství IDW.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM