EN

Zdravý jídlo není nuda

Kateřina Pergnerová


Boží kuchařka plná klasických i netradičních jídel ve zdravější verzi
Rádi si pochutnáte na výživném jídle, ale chcete si hlídat energetický příjem? Hledáte lahodná a živinami nabitá jídla? Plný talíř inspirace vám teď předá food blogerka Kateřina Pergnerová alias @bananecek. Ukáže vám, jak uspokojit chuťové pohárky, ale přitom „neprasit“. Z jejích receptů si navíc sestavíte jídelníček na celý den: čekají na vás snídaně, pomazánky, polévky, hlavní chody, saláty i dezerty. Krásné fotografie nabudí vaše smysly a jasné postupy vás krok za krokem dovedou k perfektním výsledkům.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788026451167
Datum vydání 19.02.2024
Věk od 18
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,759
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Boží kuchařka plná klasických i netradičních jídel ve zdravější verzi

Rádi si pochutnáte na výživném jídle, ale chcete si hlídat energetický příjem? Hledáte lahodná a živinami nabitá jídla? Plný talíř inspirace vám teď předá food blogerka Kateřina Pergnerová alias @bananecek. Ukáže vám, jak uspokojit chuťové pohárky, ale přitom „neprasit“. Z jejích receptů si navíc sestavíte jídelníček na celý den: čekají na vás snídaně, pomazánky, polévky, hlavní chody, saláty i dezerty. Krásné fotografie nabudí vaše smysly a jasné postupy vás krok za krokem dovedou k perfektním výsledkům.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kateřina Pergnerová

Kateřina Pergnerová

Kateřina je foodblogerka působící na instagramu pod přezdívkou @bananecek. Žije v Praze, kde se i narodila. Řídí se heslem zdravé jídlo nemusí být nuda, ale i zhřešit je někdy třeba. Její nejoblíbenější kuchyně je asijská, ale ráda vaří i česká jídla, která jsou skvělým důkazem toho, že i klasická jídla se dají uvařit zdravěji. V kuchyni ráda experimentuje a poznává nová jídla.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM