EN

Svědek v pokušení

Jennifer L. Armentroutová


Tahle svatba bude pořádně žhavá… A nejen pro novomanžele.
Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem. Na svatbě jejího bratra, kterému jde Chase za svědka, to ale nepůjde. Když spolu nedopatřením skončí ve stejném apartmánu, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit. Čím víc se snaží jeden druhému vyhýbat, tím blíž je to táhne k sobě. A když povolí všechny zábrany, naplno mezi nimi propukne vášeň, která může zničit jejich přátelství – anebo taky zažehnout pravou lásku.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Tempting the best man 1
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adam Chromý
Počet stran 208
EAN 9788076834101
Datum vydání 12.10.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství XYZ
Edice Flirt
Hmotnost 0,331
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

I když se k oltáři chystá Lissa s Mitchem, prodloužený víkend na romantických vinicích bude zásadní pro Madison. Ta na svatbě potkává rodinného přítele a svoji dětskou lásku Chase, kterého si její bratr vybral za svědka. Jeden druhého nemůžou vystát, ale když spolu nedopatřením skončí v jednom apartmánu, začne to mezi nimi jiskřit. Jenomže Chase, který provozuje několik barů, si na vážné vztahy nepotrpí. A Madison je po osudové noci, kdy si ho pustila nebezpečně blízko k tělu, přesvědčená, že jejich životní cesty se jen tak neprotnou. Vzájemnou přitažlivost ovšem nemůžou ignorovat. Dojde během svatebních příprav k úletu, kterého budou oba litovat, nebo se mezi nimi rozhoří láska? Autorka úspěšné fantasy ságy Z krve a popela Jennifer L. Armentroutová ví, jak mocná a zrádná může být vášeň.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Bratři Gambleovi"

Hodnocení čtenářů

Monika Abrahamová
Svědek v pokušení - Jennifer L. Armentrout Moje recenze: Tuto knihu jsem se rozhodla číst převážně proto, že ji napsala má oblíbená autorka. Nikdy jsem od ní, ale nečetla něco jiného než fantasy a proto jsem byla zvědavá, jak se tento krátký romantický příběh bude lišit od jejích dlouhých romantických fantasy příběhů. Tahle svatba bude pořádně žhavá… A nejen pro novomanžele. Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem. Na svatbě jejího bratra, kterému jde Chase za svědka, to ale nepůjde. Když spolu nedopatřením skončí ve stejném apartmánu, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit. Čím víc se snaží jeden druhému vyhýbat, tím blíž je to táhne k sobě. A když povolí všechny zábrany, naplno mezi nimi propukne vášeň, která může zničit jejich přátelství – anebo taky zažehnout pravou lásku. Naštěstí mě příběh příjemně překvapil. Děj byl předvídatelný, ale i tak jsem si čtení moc užila. Řekla bych, že jsem od příběhu dostala to, s čím jsem se do knihy pouštěla. Za mě doporučuji. Je to příjemná romantická oddechovka. Za knihu moc děkuji @albatrosmedia #spoluprace
Zuzana Kohoutová
Já tuto autorku a její knihy naprosto miluju. Čtu od ní ale většinou romantasy a ne čistou romantiku. Tohle je celkem krátká romantika, která sice nemá na její fantasy, ale četla se velmi rychle a bavila jsem se u ní. Jsou tam takové ty klišé scény, co se prostě jen tak asi nestanou, ale i tak jsem si čtení užila. Místy mi to přišlo trochu uspěchané, nicméně kdyby to více rozepisovala, tak bych se u toho možná i nudila. Celkově to za mě byla fajn oddechovka, která se četla skvěle a ta romantickou linku jsem si užila, byť byla trošku moc rychlá. 3/5⭐️ Za poskytnutí knihy moc děkuji @albatrosmedia

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jennifer L. Armentroutová

Jennifer L. Armentroutová

Jednička v žebříčku New York Times a mezinárodně nejlépe prodávaná autorka žije v Shepherdstownu v Západní Virginii. Když není Jennifer hluboce zabraná do psaní, ráda čte, sleduje opravdu špatné filmy o zombících a předstírá, že píše. O dráze spisovatelky začala snít v hodinách algebry, během nichž většinou psala krátké povídky… což vysvětluje její žalostné známky z matematiky. Jennifer píše knihy pro mladé dospělé, v nichž se věnuje nadpřirozenu, science fiction, fantasy i současným tématům. Mimořádně úspěšná je její sága Z krve a popela a navazující řada Žár těla a ohně. Jako J. Lynn vydala romantickou sérii Počkám na tebe. Lásku a erotiku spojuje také její trilogie o bratrech Gambleových zahrnující knihy Svědek v pokušení, Hráč v pokušení a Ochránce v pokušení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM