EN

Lukáš superhrdina 2: Hororové prázdniny

Dana Böhm


Hororový tábor Koťátko! Hurá! Hurá! Hurá!
Konečně jsou tu prázdniny a Lukman s kamarády vyráží na nejlepší tábor na světě! Na tábor, kam nejezdí žádné máčenky, ale opravdoví superhrdinové a superhrdinky! Bohužel letos rodiče poslali i Petrova mladšího bratra a jednoho z vedoucích dělá starší brácha Honzy Jana. Navíc jim rodiče zabavili mobily, a aby toho nebylo málo, vetřel se do jejich party i Albert. Takové hororové prázdniny si snad nikdo z nich nezaslouží!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Ester Kuchynková
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788076617988
Datum vydání 25.09.2023
Věk od 10
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,251
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Konečně jsou tu prázdniny a Lukman s kamarády vyráží na nejlepší tábor na světě! Na tábor, kam nejezdí žádné máčenky, ale opravdoví superhrdinové a superhrdinky! Bohužel letos rodiče poslali i Petrova mladšího bratra, který se snad ještě počurává, a jednoho z vedoucích se rozhodl dělat starší brácha Honzy Jana. Snad nebudou v Lukmanově týmu…

Navíc jim rodiče zabavili mobilní telefony, protože tam prý jedou za opravdovými zážitky, a ne pařit, a aby toho nebylo málo, vetřel se do jejich party i Albert. Takové hororové prázdniny si snad nikdo z nich nezaslouží! Proti tomu se nějaký boj proti zlé příšeře, zombíkům či jiným nástrahám táborových vedoucích zdá jako úplná brnkačka. Jestli tyhle prázdniny přežijí, tak jedině o vlásek.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Lukáš superhrdina"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM