EN

Veselé Vánoce, morčátko

Marta Knauerová


Vánoční překvapení na čtyřech pidi tlapkách
Vojta a Viky jsou dvojčata. Viky už dlouho touží po morčeti, Vojta by chtěl zase křečka. Jejich přání se jim jednoho dne vyplní, jenže tím všechno teprve začne. Zdrhač křeček a tajuplná morčecí holka nenechají svou novou lidskou rodinu chvilku v klidu a to ani na Vánoce!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Atila Vörös
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788026449799
Datum vydání 09.11.2023
Věk od 7
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,391
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vojta a Viky jsou dvojčata. Blíží se jejich 10. narozeniny a oni věří, že konečně nastane ten okamžik, kdy do jejich rodiny přibydou vysněná zvířátka. Viky touží po morčeti, Vojta by chtěl křečka. Jejich přání se jim vyplní a tím se roztočí kolotoč legračních událostí, starostí a dobrodružství. Naučí se, jak se o zvířátka starat i jak si s nimi hrát. Největší překvapení je však čeká na Štědrý den, kdy se stane něco neuvěřitelného.

Vždyť vánoční čas je pro

malé zázraky jako stvořený!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Marta Knauerová

Marta Knauerová

V prvé řadě maminka a kamarádka dvou báječných dcer s touhou psát laskavě, tajemně a hravě. Šťastná ve své práci botaničky i v jakékoli práci tvůrčí. Zaměstnat ruce pro ni znamená dopřát odpočinek hlavě. A naopak! V podkroví barokního kláštera obutých augustiniánů (dnešní Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě) sepisuje granty a připravuje už roky výukové materiály a programy pro děti. To vše s velkou pokorou a úctou nejen k danému místu, ale především k mnichu Conopeovi, šouravě bloudícímu chodbami rozlehlého kláštera už téměř čtyři sta let.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM