EN

Duna

Oficiální grafický román k filmu

Lilah Sturgesová


Oficiální komiksová adaptace filmové Duny s Timothéem Chalametem a Zendayou v hlavních rolích
Planeta Arrakis, známá také jako Duna, ukrývá tajemnou substanci propůjčující lidem takřka neomezenou moc. Do nehostinného písečného světa se vydává vévoda Atreides, kterého padišáh imperátor pověří těžbou vzácné látky. Vévodova skupina se však ocitne v pasti přichystané rodem Harkonnenů. Uniknout se podaří jen Paulu Atreidesovi a jeho matce Jessice. V poušti potkávají místní obyvatele, kteří věří v dávné proroctví. Je možné, že by právě Paul mohl být jejich dlouho očekávaným spasitelem?

Detailní informace

Žánr komiks
sci-fi
Ilustrátor Drew Johnson
Jazyk čeština
Původní název Dune: The Official Movie Graphic Novel
Původní jazyk angličtina
Počet stran 136
EAN 9788025363898
Datum vydání 07.09.2023
Věk od 15
Formát 200x285 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,488
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Planeta Arrakis, známá také jako Duna, ukrývá tajemnou substanci propůjčující lidem takřka neomezenou moc. Do nehostinného písečného světa se vydává vévoda Atreides, kterého padišáh imperátor pověří těžbou vzácné látky. Vévodova skupina se však ocitne v pasti přichystané rodem Harkonnenů. Uniknout se podaří jen Paulu Atreidovi a jeho matce Jessice. V poušti potkávají místní obyvatele, kteří věří v dávné proroctví. Je možné, že by právě Paul mohl být jejich dlouho očekávaným spasitelem?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lilah Sturgesová

Lilah Sturgesová

Lilah Strugesová je autorkou mnoha komiksů, včetně série Lumberjanes: The Infernal Compass, který byl oceněn cenou PRISM, The Magicians a komiksu z produkce Legendary The Science of Ghosts. Je také autorkou mnoha titulů od DC, Marvelu, IDW, a dalších. Žije se svými dvěma dcerami a dvěma kočkami v Austinu v Texasu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM