EN

Otazníky detektiva Štiky

Ondřej Müller, Jiří Lapáček


Knížka nejen pro pamětníky Ohníčku!
Pro pamětníky i současné děti! Komiks s hádankou o veselém obtloustlém detektivovi, který řeší zapeklité případy, vytvářel ilustrátor Jiří Kalousek patnáct let pro časopis Ohníček.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Jiří Kalousek
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788000070278
Datum vydání 12.06.2023
Věk od 6
Formát 240x160 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,388
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Otazníky detektiva Štiky patří mezi komiksy, které si oblíbilo hned několik generací čtenářů. Komiks o obtloustlém detektivovi, který řeší zapeklité případy, a úlohou čtenářů je odhalit jejich řešení, vycházel více než deset let v časopise Ohníček. Významný malíř Jiří Kalousek kreslil detektiva nejdřív černobíle, později i barevně. V naší knize je výběr z více než 350 komiksů, při výběru jsme se opírali především o dochované originály. Kniha je určena pamětníkům časopisu Ohníček, ale stejně tak potěší i současné děti, protože veselý detektiv s tlustými obroučkami je stále populární a oblíbený.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ondřej Müller

Ondřej Müller

Ondřej Müller (1966) vydal v nakladatelství Albatros více než třicet knih ilustrovaných Zdeňkem Burianem, převážně dobrodružnou klasiku, mezi nimi i Burianova díla, která se v knižní podobě objevila vůbec poprvé. Spolu s Rostislavem Walicou uspořádal pět monografií, které systematicky mapují dílo Zdeňka Buriana. V Albatrosu a v Egmontu se podílí na vydávání komiksů, především z frankofonní oblasti (Tintin, Thorgal, Nestor Burma a další), ve spolupráci s Tomášem Prokůpkem a Pavlem Kořínkem po léta představuje osobnosti českého komiksu, jako jsou Karel Franta, Jaroslav Malák, Jiří Kalousek, Miloš Novák, Jan Fischer, Věra Faltová a další.
Zobrazit profil autora

Jiří Lapáček

Jiří Lapáček

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT deset let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro niž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků, například pro časopis Počítač pro každého, a více než desítky úspěšných knih z řad Jednoduše a Pro seniory. Jeho publikace vynikají živým stylem a srozumitelností pro začínající uživatele.
Zobrazit profil autora

Recenze

kritiky.cz - Otazníky detektiva Štiky

„…je to velká zábava hlavně pro děti, kdy si s touto knihou můžete zpříjemnit dlouhý čas, když někde čekáte.“
NAPIŠTE NÁM