EN

Destrukční deníček

Keri Smithová


Speciální DESTRUKČNÍ DENÍČEK do kapsy!
Kreativní destrukce není nikdy dost! Proto vydáváme speciální DESTRUKČNÍ DENÍČEK do kapsy! Jak název napovídá, má kapesní formát a najdete v něm oblíbené úkoly z klasického Destrukčního deníku, ale taky celou spoustu nových, takže se máte na co těšit :) Ideální na cesty či pro chvíle nudy během dne, stačí vytáhnout z tašky nebo kapsy a začít zaznamenávat, kreslit a čmárat všechno, co kolem sebe vidíte.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Wreck This Journal Everywhere
Původní jazyk angličtina
Překladatel Olga Bártová
Počet stran 144
EAN 9788076617544
Datum vydání 17.04.2023
Věk od 12
Formát 105x160 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,113
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Kreativní destrukce není nikdy dost!

Proto vydáváme speciální DESTRUKČNÍ DENÍČEK do kapsy! Jak název napovídá, má kapesní formát a najdete v něm oblíbené úkoly z klasického Destrukčního deníku, ale taky celou spoustu nových, takže se máte na co těšit :)

Ideální na cesty či pro chvíle nudy během dne, stačí vytáhnout z tašky nebo kapsy a začít zaznamenávat, kreslit a čmárat všechno, co kolem sebe vidíte.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Keri Smithová

Keri Smithová

Keri Smithová je kanadská autorka a ilustrátorka, která chce svými knihami podporovat kreativitu čtenářů. Hlavním cílem její práce je vytvářet díla, která Umberto Eco popisuje jako otevřená – je na čtenáři, aby knihu sám dokončil či dotvořil. Keri také po celé Severní Americe vede tvořivé workshopy. Jako ilustrátorka na volné noze spolupracuje například s Random House, s New York Times a s Washington Post. Dny tráví se svým manželem a synem, čte, vaří a píše.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM