EN

Malovaná města

Jana Sedláčková


Všechny odstíny světových metropolí v úžasně ilustrovaném průvodci
Vydejte se na cestu kolem světa! Deštivý Londýn, rozkvetlé Kjóto i rozpálenou Káhiru budete mít jako na dlani. Projeďte se červeným doubledeckerem, kličkujte davem v tuk-tuku nebo vyrazte se psím spřežením na zasněžený sever. Brouzdejte uličkami, obdivujte starobylé památky i moderní architekturu a ochutnávejte místní dobroty. Odkud pochází slavné croissanty? Ve kterém městě ušili první džíny? A kde spatřila světlo světa první žvýkačka nebo Nobelova cena? Vše se dozvíte v tomto bohatě ilustrovaném průvodci.

Detailní informace

Ilustrátor Magdalena Konečná
Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788000070155
Datum vydání 25.09.2023
Věk od 6
Formát 240x320 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,814
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vydejte se na cestu kolem světa nejmalebnějšími světovými městy. Deštivý Londýn, rozkvetlé Kjóto i horkou, rozpálenou Káhiru v něm budete mít jako na dlani. Projeďte se na palubě červeného doubledeckeru, kličkujte davem v dobrodružném tuk-tuku a před cestou na zasněžený sever raději předem podrbejte všechna roztomilá ouška psího spřežení. Brouzdejte historickými uličkami, obdivujte starobylé památky i divy moderní architektury a jednu po druhé ochutnávejte místní dobroty… Odkudpak pochází slavné croissanty? Ve kterém městě ušili první džíny? A kde spatřila světlo světa první žvýkačka nebo Nobelova cena? Všechno se dozvíte v našem bohatě ilustrovaném průvodci.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

kritiky.cz - Malovaná města

„Malovaná města je bohatě ilustrovaná publikace pro mladé čtenáře, jež zábavnou formou prostřednictvím obrázků předává dětským čtenářům i základní informace týkajících se hlavních metropolí celého světa.“
NAPIŠTE NÁM