EN

Fenomén: Město zlatých očí

Brian Michael Bendis


Vesmír plný nezapomenutelných postav, nadupaný akcemi a ohromující představivosti.
Fenomén je příběhem chlapce Boldona a jeho přítele, bojovníka Spikea, kteří přežili „fenomén“, jenž zachvátil Zemi. Nejedná se o apokalypsu, ale o něco mnohem zajímavějšího. Sledujeme cestu hrdinů, kteří jsou nuceni spojit se s dalším sirotkem nového světa, Matildou. Trojice se vydává vstříc dobrodružství, které je přivádí na tajemné místo zvané Město zlatých očí. Během pátrání po epicky bláznivém novém světě hledají odpovědi na své otázky a smysl života, čelí temným silám a cestou mění svět k lepšímu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Brian Michael Bendis
Jazyk čeština
Původní název Phenomena: The Golden City of Eyes
Původní jazyk angličtina
Počet stran 144
EAN 9788026449768
Datum vydání 26.10.2023
Věk od 7
Formát 168x260 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,363
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Fenomén je příběhem mladého chlapce Boldona a jeho přítele, bojovníka Spikea, kteří před lety přežili „fenomén“, jenž zachvátil celou Zemi. Nejedná se o apokalypsu, ale o něco mnohem zajímavějšího.

Sledujeme cestu dvou hrdinů, kteří jsou nuceni spojit se s dalším ztraceným sirotkem nového světa, dívkou Matildou. Trojice se vydává vstříc dobrodružství, které je přivádí na tajemné místo zvané Město zlatých očí. Během pátrání po tomto epicky bláznivém novém světě hledají odpovědi na své otázky a smysl života, čelí temným silám a cestou mění svět k lepšímu.

Autoři Brian Michael Bendis a André Lima Araújo přinášejí s Fenoménem vesmír plný nezapomenutelných postav, nadupaný akcemi a ohromující představivosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM