EN

Vládkyně oceli

Tricia Levensellerová


Závěr vzrušující fantasy duologie Kovářka osudu
Ziva porazila válečnici Kymoru, ale cena za výhru je příliš vysoká. Spolu s Kellynem a Petrikem se pustí do závodu s časem, aby zachránila vážně zraněnou Temru. Události se nevyvíjejí dle očekávání a Ziva i Kellyn padnou do zajetí. Ziva tak čelí situaci, ze které měla strach – bude muset vyrábět magické zbraně, které poslouží k ovládnutí světa. Kovárna byla Ziviným bezpečným prostorem, kde ji nemohla dostihnout ani její úzkost. Nyní je to vězení. Kolik toho obětuje, aby zachránila Kellyna a zastavila válku?

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Master of Iron (Bladesmith, 2)
Původní jazyk angličtina
Překladatel Eva Kadlecová
Počet stran 352
EAN 9788026452072
Datum vydání 06.05.2024
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,557
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

ZÁVĚR VZRUŠUJÍCÍ FANTASY DUOLOGIE KOVÁŘKA OSUDU.

Ziva možná porazila válečnici Kymoru, ale cena za výhru je příliš vysoká. Spolu s pohledným žoldnéřem Kellynem a učencem ­Petrikem se pustí do zběsilého závodu s časem, aby zachránila svoji vážně zraněnou sestru Temru. Bohužel události se nevyvíjejí dle očekávání a Ziva i Kellyn padnou do zajetí. Ziva tak čelí situaci, ze které měla největší strach – bude muset vyrábět magické ­zbraně, které poslouží k ovládnutí světa. Kovárna byla vždy Ziviným bezpečným prostorem, kde ji nemohla dostihnout ani její úzkost. Nyní je to její vězení. Kolik toho musí obětovat, aby zachránila Kellyna a ­zastavila ničivou válku?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Kovářka osudu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tricia Levensellerová

Tricia Levensellerová

Tricia Levensellerová pochází z malého města v Oregonu, kde strávila dětství lezením po stromech. V současné době žije se svým panovačným pejskem Rosy v Utahu a na plný úvazek se věnuje psaní. Když zrovna nepíše nebo nečte, ráda se pustí do skládání puzzle nebo hraní her na Xboxu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM