EN

Paní Merkelová a vražda na zámku

David Safier


Komediální detektivka s Angelou Merkelovou v hlavní a mopsem Putinem ve vedlejší roli
Angela Merkelová odešla do důchodu a společně se svým manželem Joachimem a mopsem Putinem se přestěhovala na venkov. Bývalá kancléřka se ale brzo začne nudit, protože pečení a dlouhé vycházky jí ke štěstí nestačí. Když je tedy v místnosti zamčené zevnitř nalezen otrávený šlechtic Philipp von Baugenwitz, Angela pookřeje. Konečně problém, který může začít řešit! Dokáže odhalit vraha? Začne se v malé vesničce cítit jako doma? A povede se jí konečně, poprvé za celý život, najít si skutečnou kamarádku?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Miss Merkel: Mord in der Uckermark
Původní jazyk němčina
Překladatel Zuzana Schwarzová
Počet stran 296
EAN 9788026446972
Datum vydání 22.05.2023
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,368
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Komediální detektivka s Angelou Merkelovou v hlavní a mopsem Putinem ve vedlejší roli

Angela Merkelová odešla do důchodu a společně se svým manželem Joachimem a mopsem Putinem se přestěhovala na venkov. Bývalá kancléřka se ale brzo začne nudit, protože pečení a dlouhé vycházky jí ke štěstí nestačí. Když je tedy v místnosti zamčené zevnitř nalezen otrávený šlechtic Philipp von Baugenwitz, Angela pookřeje. Konečně problém, který může začít řešit! Dokáže odhalit vraha? Začne se v malé vesničce konečně cítit jako doma? A povede se jí konečně, poprvé za celý život, najít si skutečnou kamarádku?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Anna Nováková
Já jsem se do té knížky zamilovala. Až mi bylo líto, že jsem ji dočetla. Je to teď moje nejoblíbenější knížka asi na hodně dlouhou dobu. Kéžby bylo pokračování.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
David Safier

David Safier

David Safier je jedním z nejúspěšnějších německých autorů posledních let. Jeho romány, včetně Bad Karma, Jesus Loves Me, Happy Family a MUH! zaznamenaly miliony prodaných výtisků po celém světě. První díl jeho kriminální série o exkancléřce Angele Merkelové byl v Německu jednou z nejprodávanějších knih roku 2021. David Safier jako scenárista obdržel několik ocenění včetně Grimme Prize a International Emmy. Žije a pracuje v Brémách, je ženatý a má dvě děti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM