EN

Minutky

II. díl knihy Hodinky

Veronika Jonešová


Pilot Samuel a fotografka Patricie se setkali po třiceti letech odloučení a doufali, že už spolu budou napořád. Věřili, že jim to život dluží. Ale Patricie opustí Samuela. Navždy. Děj prolínají střípky minulosti, kdy se ponoříme do sledování osudů nejen hlavních hrdinů, ale také Emmy, dívky, díky které se Patricie nakonec shledala se Samuelem. Jaká je její minulost? A jak se vyrovná s pocitem, že je důvodem, proč má celá její rodina srdce na kusy?

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Řada Hodinky
Počet stran 237
EAN 9788090873711
Datum vydání 13.10.2022
Věk od 15
Formát 158x216 mm
Hmotnost 0,541
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Pilot Samuel a fotografka Patricie se setkali po třiceti letech odloučení a doufali, že už spolu budou napořád. Věřili, že jim to život dluží.

Tentokrát ale Patricie opustí Samuela.

Navždy.

Ve druhém díle série Hodinky se vracíme do srdcí i domovů starých známých postav. Patricie a Samuel jsou po opětovném shledání vděční za každou společnou chvíli a láskyplný moment. Do života jim ale, kromě nenávratných změn, vstupují i další postavy, aby vyprávěly příběhy ze svých pohledů. Děj prolínají střípky minulosti, kdy se ponoříme do sledování osudů nejen hlavních hrdinů, ale také Emmy, dívky, díky které se Patricie nakonec shledala se Samuelem.

Jaká je její minulost?

A jak se vyrovná s pocitem, že je důvodem, proč má celá její rodina srdce na kusy?

Další tituly z řady "Hodinky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM