EN

Maxipes Fík

Rudolf Čechura

Maxipes Fík
%

Holčička Ája dostala od rodičů malinké roztomilé štěňátko. Dali mu jméno Rek, jenomže Ája neuměla vyslovit R a začala mu říkat Fek, z čehož pak vzniklo definitivní pojmenování pejska – Fík. Štěňátko rostlo a rostlo, až se z něho vyklubal obří maxipes. V sedmi příbězích se dozvíte o zmoudření Fíka, o tom, jak sbíral vavříny na závodišti, jak chodil do školy, a dokonce si sedl za volant auta, stal se mistrem ve skoku pro něco a nakonec se vydává do světa.

Detailní informace

Ilustrátor Jiří Šalamoun
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788000026909
Datum vydání 24.01.2011
Věk od 5
Formát 195x255 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,421
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Knížka pro radost malých, velkých i těch úplně největších!

Holčička Ája dostala od rodičů malinké roztomilé štěňátko. Dali mu jméno Rek, jenomže Ája neuměla vyslovit R a začala mu říkat Fek, z čehož pak vzniklo definitivní pojmenování pejska – Fík. Štěňátko rostlo a rostlo, až se z něho vyklubal obří „maxipes“. V sedmi příbězích se dozvíte o zmoudření Fíka, o tom, jak sbíral vavříny na závodišti, jak chodil do školy, a dokonce si sedl za volant auta, stal se mistrem ve skoku pro něco a nakonec se vydává do světa.

Tato původní knížka o maxipsu vznikla podle úspěšného televizního seriálu; maxiobrázky a minitexty ji řadí ke komiksům pro nejmenší. Autoři ji věnovali všem, kteří se podíleli na filmové podobě Fíka, zejména panu režisérovi Václavu Bedřichovi.

Získali za ni řadu zahraničních ocenění.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Maxipes Fík - Čechura R."

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM