EN

Pusheen: Košišatý návod na život

Claire Belton


Tipy a rady do každé situace od ultraroztomilé košišty Pusheen
Potřebujete vědět, jestli je vaše kočka mňaupír, nebo toužíte levou zadní zvládnout lenošení první ligy? Pusheen je tu pro vás. Tahle košišta má totiž návod na všechno! Úžasně barevná sbírka komiksů a ilustrací obsahuje ty nejoblíbenější kousky i pořádnou porci poprvé publikovaného materiálu. S touhle neodolatelnou náloží kočičích lumpáren si užijete tolik zábavy a roztomilosti, že budete vrnět blahem.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Pusheen the Cat's Guide to Everything
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petr Eliáš
Počet stran 224
EAN 9788076617476
Datum vydání 11.05.2023
Věk od 10
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,374
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Ať už chcete vědět, jak poznáte, jestli je vaše kočka mňaupír, nebo toužíte levou zadní zvládnout lenošení první ligy, Pusheen je tu pro vás. Košišta Pusheen má totiž návod na všechno! Nová barevná sbírka komiksů a ilustrací obsahuje jak staré dobré a velmi oblíbené kousky, tak i pořádnou porci těch nových, nikdy předtím nezveřejněných.

Košišta Pusheen okouzlila miliony fanoušků po celém světě svým humorem, kulaťoučkostí a roztomilými tlapkami. Užijte si zábavu s touhle rozkošností, dokonalým dárkem pro milovníky koček a komiksů všeho druhu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Claire Belton

Claire Belton

Claire Beltonová je výtvarnice, ilustrátorka i podnikatelka. Žije na předměstí Chicaga se svým přítelem a kočkou Stormy. Ráda se věnuje všelijakému umění, pije čaj a cestuje. V minulosti vytvořila ilustrace pro klienty jako Tokyopop, Official U.S. Playstation Magazine nebo Amaranth Games. Je autorkou světoznámé kreslené kočičky Pusheen, která se proslavila gifovými obrázky na Facebooku.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM