EN

Spřízněné duše

Susan Lee


Neodolatelný contemporary román na vlnách k-popu
Hannah žije v San Diegu a odmala bojuje s tím, že ji všichni opouští – ségra se přestěhovala do Bostonu, táta odjel pracovat do Singapuru, její nejlepší kamarád Jacob Kim žije v Jižní Koreji a už o sobě nedává vědět. Právě on se jí však zničehonic vrátí do života a najednou je všechno vzhůru nohama. Z trochu podivínského kluka se stala hvězda slavného k-dramatu. Najde si Hannah k Jacobovi znovu cestu, i když jsou mu v patách davy šílících fanynek? A co když se jejich přátelství změní v něco silnějšího?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Michelle Kwon
Jazyk čeština
Původní název Seoulmates
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lucie Secká
Počet stran 312
EAN 9788076618602
Datum vydání 06.11.2023
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,344
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Hannah si celý příští rok dokonale rozplánovala - perfektní léto s jejím klukem Natem a pak poslední ročník střední s kamarády. Ale potom Nate udělá to, co dělávají všichni v jejím životě - opustí ji s tím, že nemají nic společného. On i všichni její kamarádi jsou teď nově posedlí k-popem a k-dramaty - a Hannah ne. Po letech, kdy se snažila své korejské kořeny potlačovat, aby zapadla, teď právě kvůli tomu vyčnívá.

Ale je tu někdo, kdo k-dramata zná přímo dokonale - dokonce v jednom hraje. Jacob Kim, Hannin bývalý nejlepší kamarád, kterého neviděla celé roky. A protože se zoufale snaží získat aspoň chvilku oddechu od své slávy, mohl by být výlet zpátky do San Diega přesně tím, co potřebuje... tedy jestli on a Hannah přijdou na to, co se mezi nimi tehdy pokazilo. A taky si poradí s novými city, které mezi nimi vznikají...

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Susan Lee

Susan Lee

Susan Lee se živila vším od práce barmanky po vedoucí personálního oddělení v několika z dnes světově nejúspěšnějších společností. Jedna věc jí ale byla jasná od úplného počátku: narodila se jako vypravěčka. Všechny své zážitky a zkušenosti tak nakonec využila při psaní optimistických a čtivých románů o lidech a jejich životech. A taky o lásce. Vždycky o lásce. Dnes žije v jižní Kalifornii (zuby nehty potlačuje svou vnitřní Newyorčanku) se smečkou tří zuřivých čivav a hýčká si svou posedlost k-popem a k-dramaty.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM