Vaříme lehce
Hledáte inspiraci na zdravá a vyvážená jídla pro celou rodinu, která zvládnete připravit, i když nen...
Vynikající pečivo, zákusky a cukroví i bez lepku!
Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Co se může stát při zanedbání léčby? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny a které zakázány? Jak změnit skladbu jídelníčku alergických dětí? Čím doplňovat vitamíny a stopové prvky, které nám vlivem diety chybějí? Jak se vyrovnat s psychickými problémy v průběhu léčby?
Odpovědi na nejčastější otázky, seznam E (přídatných látek v potravinách), legislativa v ČR a na Slovensku týkající se občanů s bezlepkovou dietou, velké množství nových zajímavých receptů na bezlepkové pečivo, zákusky a cukroví. To vše naleznete v této příručce. Kniha je vhodná také pro odbornou veřejnost, protože obsahuje také podrobnější rozbor příčin, klinických projevů a následků.
Pro české čtenáře upravila a českými potravinovými produkty doplnila MUDr. Irena Martínková a MUDr. Naděžda Petejová, lékařka interní kliniky Fakultní nemocnice s poliklinikou Ostrava-Poruba.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit