EN

Posilování od A do Z

Kolektiv, Lee Brown


Efektivní programy pro posilování
Kniha pro vážné zájemce o vytvarování dokonalého těla, vhodná i pro trenéry fitnesscenter. Naleznete v ní série posilovacích cviků na široké škále posilovacích strojů, ale také teorii (svalovou anatomii, výživu, ...). Tréninkové programy jsou rozděleny podle schopností cvičícího - začátečníci, středně pokročilí, pokročilí, mladiství, senioři. S touto knihou napsanou odborníky dosáhnete velmi brzy viditelných výsledků.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Strength Training
Počet stran 272
EAN 9788025121221
Datum vydání 06.02.2012
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,52
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Tato rozsáhlá komplexní barevná publikace připravená týmem špičkových amerických specialistů je určená všem, kteří mají vážný zájem o posilování. Kniha je vhodná nejen pro běžné návštěvníky posiloven, kteří si chtějí vybudovat pevné a dobře vypadající tělo, ale svým rozsahem a pojetím je vhodná také pro osobní trenéry, instruktory fitness, pedagogické pracovníky vyučující tělovýchovu, sport, bodybuilding, fitness a související obory.

V knize naleznete:

- Druhy svalového tréninku, tréninkové programy a metody, abyste si dokázali zvolit vám vyhovující formu cvičení.

- Rozsáhlou nabídku posilovacích cviků doplněnou barevnými fotografiemi, komentářem, čeho se vyvarovat a na co si dát při provádění cviků pozor. Cviky jsou rozděleny podle svalových skupin, na které jsou zaměřeny.

- Kapitolu o bezpečnosti, nutnosti strečinku, používání pomůcek pro předcházení úrazům, jak reagovat na svalovou bolest.

- Pravidla posilovacího programu – jak si určit své vlastní tréninkové dávky, typy posilovacích cvičení, jak přizpůsobit proměnlivé složky tréninku, abyste dosáhli maximálních výsledků.

- Anatomii svalů, jejich vlastnosti a schopnosti přizpůsobovat se zátěži, tedy jak a proč svaly posilováním sílí a rostou.

- Vhodná výživa pro svalstvo, doporučené minerály a potravinové doplňky, do jaké míry můžete svůj organismus zatěžovat, jak probíhá metabolismus ve svalech a mnoho dalších informací.

- Sestavené doporučené posilovací programy pro začátečníky, středně pokročilé, pokročilé, pro mládež a pro seniory.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM