EN

Odpovědi na nejčastěji kladené otázky ohledně dědictví!
Tato publikace vás přehlednou a srozumitelnou formou provede právním zázemím, které se týká dědictví. Odpoví vám na nejčastěji kladené otázky – např. za jakých předpokladů můžete dědit, za jakých podmínek probíhá tzv. vydědění, jaká je výše dědické daně, a poskytne řadu cenných vzorů a podání. Pomůže vám tak vyvarovat se zbytečných a drahých chyb! Praktický a čtivý styl renomovaných odborníků.

Detailní informace

Žánr právo
Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788025116593
Datum vydání 28.08.2007
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,603
Typ Kniha + CD
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V publikaci se dozvíte:

- Za jakých podmínek můžete dědit

- Jaké náležitosti musí obsahovat správně napsaná závěť

- Jak zbavit dědice dědických práv

- Dědické řízení a daň a jak na ně

Dědické právo, upravuje právní vztahy vznikající po smrti fyzické osoby při přechodu jejího majetku na právní nástupce. Smrtí sice zanikají ta práva a povinnosti, která byla neoddělitelně spjata s osobou zemřelého, avšak většina práv a povinností smrtí nezaniká a pouze přechází podle stanovených pravidel na určené subjekty. Dědické právo je tak úzce spojeno s právem vlastnickým, navazuje na ně a je předpokladem pro jeho zachování a další rozvoj.

Publikace Dědictví a dědické právo vás fundovaným a přehledným způsobem provede právním zázemím, které se dědictví týká. Odpoví na nejčastější dotazy a poskytne řadu cenných vzorů. Můžete se tak vyvarovat v těžkých chvílích svého života zbytečných chyb.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM