EN

Jak na modely technikou airbrush

Průvodce profesionálního modeláře

Brett Green


Ovládněte techniku, se kterou budou vaše modely opravdu realistické!
Naučte se dokonale ovládat techniky stříkání modelů (airbrush) a vaše modely získají opravdu realistický vzhled. Ať už půjde o silně opotřebený vojenský letoun nebo třeba dokonale udržované naleštěné motorové vozidlo. Knihu ocení jak začátečníci, tak pokročilí modeláři. Autor v ní seznamuje vyčerpávajícím způsobem se vším, co potřebujete vědět, abyste s touto technikou dosáhli profesionálních výsledků.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Airbrushing & Finishing Scale Models
Počet stran 196
EAN 9788025129586
Datum vydání 07.01.2013
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,77
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kniha Stříkání a dokončování plastikových modelů poslouží jako podrobný průvodce při vytváření přesvědčivé barevné úpravy jakéhokoli modelu, ať už vojenského nebo civilního, letadla, vozidla, figurek, a dokonce i předmětů v pozadí, jako je terén či budovy.

Brett Green v knize prozkoumává svět stříkacích technik, a jak je používat. Začíná s popisem stříkacích pistolí a dalších důležitých pomůcek, a než přistoupí ke specifickým technikám stříkání, jako je maskování a stříkání z volné ruky, nezapomene ani na krátkou lekci z teorie barev.

Co je však důležitější, tato kniha předvádí prakticky a vyčerpávajícím způsobem techniky, které budete potřebovat, abyste získali realistickou barevnou úpravu pro širokou škálu modelů, od silně opotřebených vojenských letounů až k dokonale udržovaným naleštěným motorovým vozidlům.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM