EN

Texas Hold´em Poker

Průvodce začínajícího hráče

Jan Pokorný


Poznejte úžasný svět pokeru, staňte se lepším hráčem než vaši soupeři.
Pro mnoho lidí je poker pouhou hazardní hrou, ve které se točí obrovské peníze a kde nejdůležitější roli hraje faktor náhody. Ale opravdu dobří pokeroví hráči dokáží naplno využít statistických výhod určitých karetních kombinací a při znalostech moneymanagementu a psychologie prvek náhody velmi účinně eliminují. Tato kniha je určena začínajícím a mírně pokročilým hráčům, kteří chtějí zdokonalit své pokerové dovednosti.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788025133101
Datum vydání 15.11.2010
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,26
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Tato přehledná publikace vás provede vzrušujícím světem Texas Hold´em Pokeru a pomůže vám stát se lepším hráčem než vaši soupeři. Naučíte se pravidla a získáte základní předpoklady pro ziskovou hru, osvojíte si zásady bankroll managementu a seznámíte se s pojmy jako Pot Odds či Pot Outs. Dozvíte se i cenné informace o technikách, které používají zkušení pokeroví hráči, uplatníte psychologické zbraně při blufování a poznáte herní strategie pro konkrétní typy turnajů. V knize rovněž naleznete profily nejlepších hráčů světa, hodnocení největších online heren a výčet českých pokerových klubů.

- Základy Texas Hold’em

- Pravděpodobnost v pokeru

- Čtení boardu

- Pokročilé techniky

- Startovní zahájení

- Změna stylu při hře

- Typy hry Texas Hold´em

- Nejčastější otázky

O autorovi

Autorem knihy Texas Hold´em Poker – průvodce začínajícího hráče je Jan Pokorný. Pokeru se věnuje již řadu let, pravidelně a úspěšně hraje online i naživo a provozuje rovněž webové stránky o pokeru. Jak sám říká:

„V pokeru, stejně jako v životě, není nic stoprocentně jisté. Při hře vám však stačí alespoň 51% šance na výhru a můžete si dovolit riskovat vše.“

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM