EN

Orchideje

Druhy vhodné pro pěstování v domácích podmínkách

Martin Zoun


Pěstujeme orchideje v domácnosti
Obliba domácího pěstování orchidejí stále stoupá a tyto zajímavé rostliny nyní zdobí nejeden český byt. Naše praktická příručka vás seznámí se všemi úskalími, která vás mohou při jejich pěstování potkat. Dbali jsme zároveň na to, aby tato kniha byla vpravdě česká - zohledňuje tedy především ty druhy orchidejí, které lze běžně zakoupit v našich obchodech a zahradnických centrech.

Detailní informace

Žánr zahrada
Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788025121351
Datum vydání 22.12.2008
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 1,04
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Orchideje patří bezesporu mezi nejúchvatnější a nejzajímavější rostliny, které si svou krásou získaly mnoho příznivců. Tato kniha poskytne řadu neocenitelných rad a informací jak začínajícím pěstitelům, tak i těm, kteří mají s pěstováním orchidejí již určité zkušenosti.

V úvodní části získáte obecné znalosti, jak orchideje správně pěstovat – jaké stanoviště potřebují, jak je správně zalévat, přesazovat, množit. Dozvíte se také odpovědi na mnoho otázek, které si začínající pěstitelé kladou.

Obrazová část obsahuje více než 750 plnobarevných fotografií a podává ucelený přehled o nejčastěji pěstovaných druzích. Tyto orchideje je možné pěstovat v domácích, amatérských podmínkách a péči o ně zvládnou i začátečníci či mírně pokročilí. Na závěr této části uvádí autor i některé méně známé druhy, vhodné spíše pro pokročilejší pěstitele.

Další tipy a návody na pěstování orchidejí v domácnosti naleznete na:

www.abecedazahrady.cz

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM