EN

Španělština do auta

nebo vlaku

Diego Arturo Galvis Poveda, Eliška Jirásková


Slovíčka a fráze, která se vám budou hodit na vaší dovolené!
Jste neustále za volantem? Přesto chcete udržovat španělštinu na úrovni? Hlavní součástí Španělštiny do auta je AUDIO CD určené pro učení se za jízdy. Zopakujete si tak všechny okruhy, které potřebujete na dovolené. Ať jde o letiště, recepci a hotel, nákupy, pláž, auto, lékaře, návštěvu, zábavu atd. Osvěžíte si slovní zásobu, gramatiku i výslovnost! K CD je připojena kniha s mluveným textem v písemné podobě.

Detailní informace

Jazyk španělština
Počet stran 64
EAN 9788025129869
Datum vydání 15.09.2010
Věk od 15
Formát 120x184 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,18
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Jste neustále za volantem nebo často cestujete vlakem či autobusem? Rádi byste tento čas využili a zvedli úroveň své španělštiny? Součástí knihy je i CD s MP3 nahrávkami určené pro učení se na cestách.

Zopakujete si tak všechna důležitá slovíčka i fráze, které potřebujete na dovolené. Ať se týkají letiště, recepce a hotelu, nákupů, pláže, auta, lékaře, návštěvy, zábavy apod. Osvěžíte si slovní zásobu, gramatiku i výslovnost!

CD obsahuje 12 lekcí a každá je členěna do následujících částí:

Slovíčka – výraz si nejdříve poslechnete ve španělštině, poslechnete a zopakujete a poté překládáte slovíčka česká a kontrolujete, zda jste si španělský výraz dobře osvojili

Článek pouze ve španělštině

Článek španělsko-česky

Nejčastější fráze – frázi si znovu nejdříve poslechnete ve španělštině, poslechnete a zopakujete a poté překládáte fráze z češtiny a ověřujete si, zda jste si je dobře zapamatovali

K CD je připojena kniha, kde najdete mluvené slovo z cédéčka i v písemné podobě. Můžete se tak učit poslechem a současně i čtením, tedy vizuálně.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM