EN

Anglicky snadno a rychle

Anglictina.com


Naučte se základní anglická slovíčka!
Naučíte-li se 500 základních anglických slov, zvládnete v jazyku první prícku, a ac se to nezdá, budete schopni konverzovat o rade témat jak osobních, tak i oficiálnejších. Ke každému ze slovícek jsou pripojeny ceské ekvivalenty, dále i typická anglická fráze znovu s prekladem. Nezbytnou soucástí knihy je i CD nahrané rodilými mluvcími, abyste si prakticky vštípili mluvenou podobu anglictiny.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788025128619
Datum vydání 13.12.2009
Věk od 15
Formát 145x180 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,1
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Potřebujete se naučit nejčastější anglická slovíčka a fráze? Nebo si je v krátkém čase osvěžit? Pomůže vám titul Anglicky snadno a rychle.

Slovíčka najdete v knize seřazená abecedně v pořadí anglický termín s jeho výslovností, následuje anglická fráze, ve které je slovíčko typicky využito, dále český překlad termínu a za ním pokračuje opět český překlad fráze.

K tomu, abyste si lehce osvojili mluvenou podobu výrazů i frází, slouží přiložené audio CD. Nahráli je rodilí mluvčí v různém tempu – tak jak se mluví ve skutečném životě. Stačí, když si nasadíte sluchátka, budete listovat v knize a výslovnost poslouchat. Věříme, že 500 základních slovíček tak zvládnete skutečně snadno a rychle!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM