EN

Španělsky snadno a rychle

500 nejdůležitějších slov a frází

Diego Arturo Galvis Poveda, Eliška Jirásková


Naučte se základní španělská slovíčka!
Naučíte-li se 500 základních španělských slov, zvládnete v jazyku první příčku, a ač se to nezdá, budete schopni konverzovat o řade témat jak osobních, tak i oficiálnějších. Ke každému ze slovíček jsou připojeny české ekvivalenty, dále i typická španělská fráze znovu s překladem. Nezbytnou součástí knihy je i CD nahrané rodilým mluvčím, abyste si prakticky vštípili mluvenou podobu španělštiny.

Detailní informace

Jazyk španělština
Počet stran 48
EAN 9788025126677
Datum vydání 15.02.2010
Věk od 15
Formát 120x185 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,14
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Naučíte-li se 500 základních španělských slov, zvládnete první příčku důležitého světového jazyka.

Ač se to nezdá, budete schopni konverzovat o mnoha tématech osobních i obecnějších. Příručka s vámi probere slovní zásobu týkající se lidského těla, rodiny, pozdravů, potravin, částí domu a jeho vybavení, kultury, počítače a médií, cestování i dopravy, oblečení, času, přírody, čísel atd. V závěru publikace najdete samozřejmě oboustranný souhrnný slovníček.

Za každým španělským slovíčkem následuje český ekvivalent, na konci tematického okruhu pak leží typické španělské fráze, opět s překladem.

CD namluvil rodilý mluvčí, nosič tvoří nezbytnou součást knih. Stačí poslouchat a prakticky si vštípíte mluvenou podobu španělštiny. Domluvíte se ve všech důležitých situacích!

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM