EN

Obchodní schůzky v angličtině

profesionálně a efektivně

David King


Zdokonalte se ve vedení obchodního jednání v angličtině!
Cílem publikace Obchodní schůzky v angličtině je rozšířit vaše jazykové znalosti nezbytné pro účast na obchodních schůzkách, kde je dorozumívacím jazykem angličtina, ať už jde o vyslechnutí ostatních účastníků, vlastní připomínky, nebo vedení schůzky. Kniha je určena pro mírně pokročilé a pokročilé studenty obchodní angličtiny, ať už ji studují s lektorem, nebo samostatně.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Původní název Meetings
Počet stran 88
EAN 9788025126226
Datum vydání 25.05.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,2
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Obchodní jednání vedené v angličtině není dnes žádnou mimořádnou událostí. Pokud umíte přesvědčivě a profesionálně komunikovat v cizím jazyce, vaše obchodní schůzka má velkou naději na úspěch.

Publikace je určena pro mírně pokročilé uživatele AJ, kteří se potřebují zdokonalit ve vedení obchodního jednání s anglicky mluvícími partnery. Dozvíte se například:

- jak zahájit schůzku a přivítat účastníky

- jak předat informaci

- jak projednávat návrhy

- jak vysvětlit složitou situaci

- jak dosáhnout dohody

Každá ze šesti kapitol obsahuje rozsáhlou slovní zásobu, včetně užitečných výrazů a frází, praktická cvičení, tipy pro efektivní ústní projev v angličtině a závěrečné opakování.

Na přiloženém audio CD najdete ukázky rozhovorů, diskuzí a telefonátů z obchodního prostředí, které poslouží jako šablony či osnova pro přípravu vlastních obchodních schůzek v angličtině.

Vzhledem k tomu, že je kniha v závěru doplněna klíčem ke cvičením a přepisem všech audionahrávek, je ideální příručkou pro samouky. Lze ji také využít při výuce v konverzačních kurzech nebo kurzech obchodní angličtiny.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM