EN

30 Topics for English Conversation

Gabriela Nosková


30 nejdůležitějších konverzačních témat s více než 70 zábavnými ilustracemi
Publikace 30 Topics for English Conversation je doplňkovým materiálem pro pokročilé studenty anglického jazyka. Jejím cílem je rozvinout slovní zásobu a naučit studenty bezprostředně mluvit anglicky. Přispěje k tomu nejen bohatá slovní zásoba předložena v knize, ale také spousta vtipných ilustrací, díky kterým budete moci si natrénovat mluvený projev v angličtině.

Detailní informace

Ilustrátor Petr Kopl
Jazyk angličtina
Počet stran 136
EAN 9788025124246
Datum vydání 02.04.2012
Věk od 15
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,46
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Publikace 30 Topics for English Conversation je doplňkovým materiálem pro pokročilé studenty anglického jazyka. Jejím cílem je rozvinout slovní zásobu a naučit studenty bezprostředně mluvit anglicky. Přispěje k tomu nejen bohatá slovní zásoba předložená v knize, ale také spousta vtipných ilustrací, díky kterým budete moci si natrénovat mluvený projev v angličtině.

Kniha obsahuje 30 tematických okruhů, které jsou nejčastější náplní výuky v konverzačních hodinách angličtiny. V každé kapitole naleznete veškerou slovní zásobu ke konkrétnímu tématu, aniž byste museli zdlouhavě hledat potřebná slovíčka ve slovníku. Předností publikace je bezesporu více než 70 zábavných ilustrací. Veselé komiksy s žertovnými příběhy vás pobaví a hlavně vám pomohou vytvořit zajímavý příběh v angličtině a procvičit tím slovní zásobu.

Publikaci můžete využit v konverzačních kurzech a pro přípravu k různým druhům jazykových zkoušek z angličtiny, jejichž obvyklou součástí je mluvený projev. Určitě bude vhodná i pro samouky, kteří si chtějí rozšířit slovní zásobu a získat více sebedůvěry při konverzaci v angličtině.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM